0

Tu ce intelegi prin semnificatia numelui?

O persoana poata sa iasa prin mai multe lucruri in evidenta, lucru de care nu am fost atat de constient. Mereu m-am axat strict pe partea de aspect anii trecuti sau cu jobul pe care o persoana il are, insa sincer acum ma uit la total alte lucruri. Ca de exemplu, numele unei persoane pentru mine mereu este foarte important si incerc tot timpul sa il asociez cu ceva anume.

Si datorita acestui aspect, apropiatii au observat asta si mi-au recomandat sa analizez mai bine tot ceea ce reprezinta un nume. De aceea, am dedicat ceva timp pentru asta si mi-am si cumparat niste carti. Astfel, am ales doua nume pe care sa vi le explic si care mi-au atras atentia mai ales ca am foarte multi prieteni care au aceste nume.

Ce inseamna Andreea si Alexandru?

Iti voi explica la inceput semnificatia numelui Andreea, alegerea fiind aleatorie, neavand neaparat un criteriu de selectie pentru asta. Desi este un nume de fata, are o latura de masculinitate dar care nu deranjeaza absolut deloc. Alte lucruri care caracterizeaza acest nume sunt puterea de control si modul in care persoanele cu acest nume rezolva situatiile putin mai delicate.

De asemenea, Andreea este un nume perfect pentru persoanele putin mai mature si care vad lucrurile putin diferit, mai realiste sa spun asa. Desi la o fetita nu poti sa ii alegi acest nume dupa ce ii vezi personalitatea, majoritatea fetelor care il poarta au aceste calitati de care v-am povestit aici. Si chiar daca nu reprezinta neaparat o latura feminina in totalitate, totusi, este unul din cele mai potrivite nume pentru o fetita, acesta putand sa iti ofere multe informatii despre o persoana careia i se potriveste numele de Andreea.

Trecem la cel de-al doilea nume pe care l-am promis explicat. Este un nume de baiat iar putin mai jos iti voi explica semnificatia numelui Alexandru. L-am ales strict in functie de primul, deoarece am incercat sa va ofer un nume opus primului prezentat. Daca primul, are doar o latura mica de masculinitate fiind un nume de fata, cel de-al doilea reprezinta curajul si calitatile unu barbat in toata firea. Fiind un nume perfect in special pentru barbatii care nu ofera multe informatii si isi creeaza un zid protector, foarte multe persoane il au ca si nume si ce ma mira pe mine cel mai mult, este tocmai faptul ca li se potriveste la majoritatea baietilor care il poarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *