0

Cine ar trebui sa primeasca un cadou corporate de Paste?

Cadourile corporate de Paste joaca un rol important in atmosfera din firma, dar si in imaginea pe care aceasta si-o construieste in fata partenerilor si de ce nu, in fata clientilor. Iata care sunt cele mai importante persoane care ar trebui sa primeasca un cadou corporate de Paste.

Partenerii

Partenerii ar trebui cu siguranta sa primeasca un cadou corporate de sarbatori, iar Pastele care se apropie este un bun moment in care sa le arati cat sunt de importanti pentru tine. Poti cumpara cadouri corporate pentru Paste cu produse traditionale sau cosuri cu produse internationale, in functie de partenerii pe care ii ai si de ceea ce cunosti despre ei. Daca ai parteneri straini, un cadou corporate cu produse traditionale romanesti, care pentru tine poate parea normal, deoarece vezi aceste produse an de an, va deveni un cadou “exotic” numai bun de testat si descoperit. Strainii adora produsele traditionale romanesti, deci daca vrei sa impresionezi de Paste nu trebuie sa te agiti foarte tare. Intra doar pe Debonaire si comanda un cadou corporate cu produse romanesti.

Angajatii

Indiferent de numarul de angajati pe care ii ai si de pozitia pe care acestia lucreaza, de Paste merita atentie din partea ta. Nu este necesar sa cumperi cadouri corporate foarte costisitoare, iar Debonaire te asteapta cu variante mici, dar de efect, pentru Pastele acesta. Combinand 2-3 produse, vei obtine cadouri corporate la preturi avantajoase, cu ajutorul carora sa dovedesti cat de importanti sunt angajatii tai pentru tine. Incearca sa oferi acelasi cadou tuturor, astfel incat sa nu existe riscul ca anumiti angajati sa se simta discriminati.

Clientii

Clientii sunt importanti pentru orice companie si pentru buna functionare a acesteia, iar de Paste le poti aminti acestora cat de mult conteaza pentru tine. In functie de cati clienti ai in mod normal, poti alege cadouri similare cu cele pentru angajati sau cadouri mai mici. Spre exemplu, daca prestezi servicii si te viziteaza 2-3 clienti pe zi, poti oferi cu incredere un cadou mai consistent, insa daca ai zeci sau sute de clienti pe zi, un ou de ciocolata sau un iepuras de ciocolata reprezinta un cadou potrivit, care nu va avea un impact major asupra bugetului firmei, dar care va genera efectul dorit.

Director

Chiar daca pare ca l-am lasat pe ultimul loc, in realitate nu este asa. Daca primele idei sunt cele oferite de companie tuturor persoanelor importante, acesta este un cadou care va veni de la companie catre managerul sau si ramane in sarcina angajatilor. Cea mai buna varianta in acest sens este ca fiecare sa contribuie astfel incat directorul sa primeasca un singur cos cadou mare, pe care il va aprecia cu siguranta. Un astfel de cadou este mult mai elegant decat varianta in care directorul primeste 20 de cadouri corporate mici, cate unul de la fiecare angajat. Astfel, ii dovediti impreuna directorului ca este important pentru voi, dar si ca va pricepeti sa lucrati in echipa, alegand impreuna cadoul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *