0

Pudra pentru scalp Toppik – remediul instant al celor cu părul rar și subțire

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă foarte mulți români, iar tratamentele ce sunt prezente pe piața trebuie folosite între 3 și 6 luni până să înceapă să se vadă rezultate. Cea mai ușoară cale de a rezolva problema: pudra pentru scalp și chelie de la Toppik. Probabil că le-ați văzut în videoclipuri virale înainte, pe diverse site-uri web și rețele de socializare.

Până la sfârșitul acestui articol, vei afla mai multe despre acest produs și dacă merită să fie cumpărat sau nu.

Asadar, cum funcționează pudra pentru scalp de la Toppik?

Pudra este defapt alcatuită din fibre din keratină naturală premium care poate fi presărată sau pulverizată direct pe zonele cu probleme, iar aceasta se va lipi de firele de păr deja existente făcând părul să pară mai des. Cum se lipește? Ei bine, prin scuturarea flaconului, se activează încărcarea electrostatică din fibre, care este inversă decât cea din părul nostru și astfel pudra pentru scalp Toppik este atrasă ca prin minune de părul uman. Efectul este garantat, cu mențiunea că trebuie să mai existe ceva păr în zonele cu probleme pentru a funcționa.

Nanofibrele Toppik sunt potriviteatât pentru bărbați, cât și pentru femei și vin într-o varietate de culori, pentru a se potrivi oricărei nuanțede păr.

Insă trebuie să ai în vedere câteva aspecte:este recomandat să utilizezi pudra Toppik împreună cu accesoriile special create, mai ales împreună cu fixativul Toppik, pentru a te bucura de efectul maxim al produsului.  Pudra pentru scalp folosită fără accesorii și fără fixativ creează uneori un efect mat pe parul tău, iar efectul obținut nu durează atât de mult pe cât ar dura dacă ar fi folosit împreună cu fixativul. De asemea, fixativul face ca produsul să fie rezistent împotriva ploii, vântului și transpirației și dă un luciu natural părului. Aplicatorul Toppik face ca aplicarea sa fie foarte precisă, pe margini și linia părului. De asemenea te ajută să nu consumi o cantitate mare de produs la fiecare aplicare.

Totodată eficacitatea produsului este dată și de prezența părului pe scalp. Mai exact, pudra pentru chelie este eficientă și se poate aplica dacă există păr, chiar și foarte puțin sau subțire; altfel se va depune pe scalp și va rămâne acolo.

Cât ține efectul acestei pudre Toppik? Cade din păr?

Nu. Singurul caz în care poate cadea este acela când folosești produse (șampon, balsam,etc) care au aceiași încărcătură electroscatică cu fibrele, si astfel pudra pentru scalp în loc să fie atrasă de firele de păr, se respinge. Ce să faci în acest caz? Să aplici 1-2 pufuri de fixativ, să aștepți 10 secunde să se evapore și să reaplici pudra Toppik, deoarece fixativul crește aderența dintre fibre și firul de păr și îi recapătă reîncărcarea electrostatică.

Pudra pentru chelie și scalp se spală?

Acest lucru este important în două situații. Primul este ploaia. Evident, nu veți dori ca acest lucru să vă spele fibrele din păr dacă există unele precipitații. Impresiile generale sunt că rezistă bine în ploaie ușoară, cu toate acestea, în ploaie abundentă, cred că nu ar rezista prea bine. Asadar, dacă știți că vremea este rea, luati o umbrela cu voi și nu veti avea nicio problemă.

În al doilea rând, este dușul. Va trebui să reaplicați pudra după spălarea părului? După ce am folosit un șampon, aș spune: cu siguranță; acest lucru va elimina complet produsul.

Beneficii  PRO și CONTRA pudrei pentru scalp de la Toppik:

Pro:

  • Reduce vizibilitatea scalpului în zonele cu păr rar și subțire;
  • Nu este periculos sau invaziv;
  • Efectul ține relativ mult –între 3 și 5 zile.

Contra:

  • Nu este o soluție permanentă – iese la samponare;
  • Nu veți îmbunătăți sau opri căderea părului, doar o mascați;

În general, se recomandă utilizarea acestei pudre pentru păr rar dacă dorești  o îmbunătățire rapidă, pentru un aspect perfect al părului. În niciun caz, aceasta nu este o soluție permanentă, dar dacă mergi la un eveniment sau ceva similar pudra pentru scalp de la Toppik poate fi un produs excelent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *