0

Vesti despre UniCredit Mobile Banking

Pentru ca este esential sa ai parte de servicii bancare pe mobil de cea mai inalta calitate si, din acest motiv, UniCredit Bank lucreaza constant pentru a-ti imbunatati experienta de Mobile Banking.

UniCredit anunta ca are pentru tine o noua versiune de Mobile Banking de la UniCredit Bank, care cu siguranta iti va usura viata. Actualizeaza aplicatia si bucura-te de noile functionalitati:

● De acum, ai in Mobile Banking toti furnizorii de utilitati cu care UniCredit are contract, pentru a-ti plati facturile in cel mai scurt timp. Trebuie doar sa intri in aplicatie, selectezi furnizorul din meniul de plata sau, si mai usor, scanezi codul direct de pe factura, iar noi ne ocupam de restul. Apasa aici pentru a vedea cum platesti o factura de utilitati.

unnamed

● Incepand cu acest update, vei putea activa din meniul SETARI, optiunea NOTIFICARI PUSH TRANZACTII si vei primi informatii legate de debitari si incasari pe conturile tale curente si conturile de economii. Mai mult decat atat, pentru a fi informat doar despre tranzactiile care te intereseaza, iti oferim posibilitatea de a alege un prag minim de alertare, astfel incat sa primesti doar notificarile peste pragul stabilit.

● Aceasta noua functionalitate este gratuita pentru toti utilizatorii Mobile Banking ai UniCredit Bank.
Mobile Banking pentru iPhone X: Acum, aplicatia noastra de Mobile Banking este optimizata si pentru iPhone X.

Daca vrei mai mult timp pentru lucrurile care conteaza si iti place sa ai mereu acces si control asupra conturilor tale, de oriunde ai fi, foloseste aplicatia Mobile Banking de la UniCredit.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *