0

Rasplatit de Iulius Mall Iasi pentru cumparaturile facute cu o masa copioasa

Experienţa mea în Iulius Mall: Am fost răsplătit pentru cumpărăturile făcute cu o masă copioasă.
Am să vă povestesc pe scurt experienţa mea de zilele trecute. Nu sunt un fan al evenimentelor speciale, cu atât mai puţin să aleg ţinute de ocazie. Însă, pot spune că vizita la Iulius Mall cu acest scop s-a dovedit a fi peste aşteptările mele.

Am luat la rând magazinele dedicate bărbaţilor, în căutarea unor cămăşi care să se potrivească evenimentului la care urmează să merg. Nimic mai simplu, pentru că am găsit ce trebuia la Bulgarini. Iar pentru că mi-au ieşit în cale, mi-am luat şi o pereche de pantofi la reducere, de la magazinul La Scarpa. Nu mi-a luat prea mult timp alegerea, aşa că am avut răgaz să mă opresc şi la insula cu gadget-uri, de unde mi-am achiziţionat o baterie portabilă pentru telefon.

Partea frumoasă abia acum începe! Citisem despre aplicaţia Fidelity by Iulius Mall, pe care o aveam deja instalată. Aşa că am mers cu bonurile la Centrul Info şi mi-au trimis în contul meu virtual de economii 5% din valoarea cumpărăturilor. Aşadar, pentru sesiunea mea de shopping am fost răsplătit cu un meniu la Dragon, în food court, dar şi cu o cafea „La Corniche”. Pot spune că toată experienţa a fost cu un gust „savuros”.

Şi voi puteţi fi recompensaţi de Iulius Mall, dacă vă faceţi un cont pe site, vă instalaţi aplicaţia Fidelity pe telefonul mobil şi vă scanaţi bonurile de cumpărături la Centrul Info. Mai multe informaţii puteţi obţine aici: http://www.iuliusmall.com/iasi/eveniment/fidelity-by-iulius-mall_1336.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *