0

Aplicatia Fidelity rasplateste clientii fideli din Iulius Mall-uri

Mall-urile din Romania incep sa treaca si ei pe partea asta cu aplicatii pentru mobil si ofera tot felul de reduceri clientilor fideli, batalia pentru clienti incepe sa prinda contur si in tara noastra. La Iasi, Iulius Mall porneste o campanie prin care clientii fideli incep sa economiseasca bani, avand reduceri speciale daca utilizeaza aplicatia lor de smarphone. Mai jos se gaseste comunicatul de presa care explica toti pasii necesari si toate beneficiile oferite.

Aplicatia a fost realizata de catre Code932, o firma din Iasi ce a mai realizat astfel de aplicatii pentru Arcadia Medical sau My Style by Palas Mall.

Iulius Mall Iași lansează aplicația pentru smartphone Fidelity, prin intermediul căreia shoppingul devine şi mai distractiv. Începând de astăzi, cumpărătorii fideli vor avea un portofel de economii virtual, care le va aduce vouchere de cumpărături.

Iulius Mall Iași dă startul unei campanii inedite. De astăzi, sesiunile de cumpărături din magazinele preferate îi ajută pe clienți să economisească. Pentru a avea propriul portofel virtual, iubitorii de shopping trebuie să viziteze site-ul Iulius Mall şi să îşi creeze cont în secţiunea special creată: www.iuliusmall.com/fidelitate. Pasul următor este să descarce aplicaţia Fidelity by Iulius Mall din App Store sau Google Play, în funcţie de sistemul de operare al telefonului mobil, şi să se înregistreze cu datele create pe site. Clienţii vor trebui să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Centrul Info, acolo unde le va fi scanată aplicaţia şi li se va aloca valoarea cash – back.

Ziua buna se cunoaste de dimineata! #iasi #coffee #morningcoffee #instapic #iphone #iphonegraphy #office #asus #work

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on

Cei care urmează toţi paşii vor primi înapoi 5% din tot ce cumpără, în contul lor virtual. În funcţie de suma economisită, clienţii vor putea achiziţiona vouchere de cumpărături sau CEC-uri cadou. De acum, celor pasionaţi de cumpărături nu le rămâne decât să se bucure şi mai mult de periplul lor prin magazinele Iulius Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *