0

Secretul verii perfecte a fost deconspirat! Iată cum poți arăta super bine vara asta, cu minim de cheltuieli și efort

Dacă și pe tine te preocupă modul în care arăți și ești percepută, acest articol te va ajuta să arăți mai bine cu un minim de efort, financiar. Iată câteva sfaturi care chiar te vor ajuta în acest demers:

Evită hainele cu fermoare la vedere
Spre deosebire de nasturi, fermoarele sunt cumva percepute ca niște elemente care scad din valoarea unei piese vestimentare. Dacă totuși nu ai de ales și trebuie să fie o piesă cu fermoarul la vedere, încearcă să alegi una cu un fermoar cât mai de calitate, cu o culoare și o formă care să se integreze cu ușurință în restul ținutei alese.

 

Încearcă să-i faci pe ceilalți să creadă că ți-ai făcut hainele pe comandă
Această impresie poate fi transmisă doar prin utilizarea unor piese care îți vin foarte bine, așadar, trebuie să alegi haine care să fie perfect compatibile cu silueta ta, care să nu pară că sunt făcute pentru altă persoană, cu nasturi care stau să pocnească, umeri super vizibili prin mâneci, etc. De asemenea trebuie să te asiguri că fiecare piesă este călcată și nu mototolită.

 

Poate nu e chiar okay să faci exces de elemente decorative
Aici ne referim la broșe, lănțișoare, danteluțe, volănașe, mărgele și în general orice ar putea încărca o ținută care arăta super clean. De asemenea, nu trebuie să exagerezi cu blugii rupți, mai ales dacă i-ai tăiat tu acasă.

 

Urmărește periodic reducerile din online sau magazine
Acesta este poate cel mai bun sfat pe care ți-l putem oferi. Urmărește și învață exact când au loc reducerile, la care magazine și mai ales la ce procente de discount se poate ajunge. Te poți înscrie la newslettere, poți descărca aplicațiile magazinului, orice pentru a ști exact când e cel mai bun moment pentru a cumpăra cu bani puțini piesa de vestimentație pe care o urmăreai de atâta vreme.

 

Tratează-ți hainele cu multă grijă
Uneori, cu cât sunt mai scumpe, cu atât sunt mai ușor de distrus, mai ales dacă dețin decorațiuni aplicate sau solzișori, etc. Pentru a îți menține hainele ca noi pentru vreme cât mai lungă, tratează-le cu maximă atenție și respect, spală-le doar la temperaturile recomandate pe etichetă și folosește cei mai buni detergenți de pe piață.

În încheiere, vara asta poți arăta super bine dacă urmezi aceste sfaturi simple care nici nu necesită foarte mult timp pentru a fi aplicate. Nu uita nici de păr, deoarece acesta nu trebuie neglijat și este primul aspect care sare în ochiul interlocutorului. Întreține-l folosind doar produse de calitate, special gândite pentru îngrijirea părului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *