0

5 motive pentru a vapa in loc de a fuma

Daca obisnuiesti sa fumezi si nu poti bea nicio cafea fara sa ai tigara aprinsa langa, ar trebui sa analizezi foarte bine situatia si sa gasesti alternative. Tutunul este extrem de daunator si poate sa genereze un numar impresionant de boli.

Din fericire, de aproximativ 15 ani exista alternative iar acestea se numesc tigari electronice. Este adevarat ca exista o multime de controverse si ca nici tigara electronica nu este 100% sanatoasa, insa daca alegi tigarile electronice de la smokemania produse de oameni de incredere si iti asumi toate riscurile pe care le implica vapatul, vei descoperi ca te poti bucura de o multime de avantaje.

Care sunt principalele avantaje oferite de tigarile electronice?

Denumite si vaporizatoare, aceste dispozitive functioneaza foarte simplu: incalzesc un lichid aromat pana in momentul in care acesta se evapora. Consumatorul nu face altceva decat sa inhaleze acel vapor. O astfel de actiune poate sa genereze urmatoarele avantaje:

  • Ofera o senzatie asemanatoare fumatului. Majoritatea fumatorilor care au trecut la tigara electronica au ajuns la concluzia ca senzatia este asemanatoare cu cea oferita de fumat. Daca se alege aroma potrivita, chiar si gustul este similar.
  • Ofera foarte multe variante de arome. Pentru cei care doresc sa experimenteze si altceva in afara de gustul de tigara, tigara electronica ofera o varietate foarte mare de arome. Poti alege arome fructate, arome parfumate sau arome mentolate. Exista chiar si arome inedite, cum ar fi cea de cola.
  • Nu sunt periculoase pentru cei din jur. Una dintre marile probleme ale tigarilor clasice este faptul ca genereaza fumat pasiv. Acesta este daunator pentru toti cei din jur, indiferent ca sunt adulti sau copii. In cazul tigarilor electronice, singurii care isi asuma riscurile sunt cei care le folosesc.
  • Riscurile sunt mult mai mici. Tigara electronica nu este 100% sanatoasa, existand anumite substante care s-au dovedit a fi destul de periculoase. Totusi, riscurile de imbolnavire generate de un astfel de produs sunt mult mai mici decat riscurile generate de tutun, iar acest lucru este demonstrat.
  • Costurile sunt mai mici. Nu in ultimul rand, costurile generate in timp de tigara electronica sunt mai mici decat cele generate de tutun. In felul acesta, se pot face economii substantiale care se pot investi in diverse oportunitati.

Daca esti fumator, tot ceea ce trebuie sa faci este sa incerci tigara electronica. Daca nu iti place te poti intoarce oricand la tutun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *