0

Romania are un nou presedinte: Klaus Iohannis

Santa Klaus a venit mai devreme pentru Romania in acest an. Multi vad acesta seara ca fiind cea mai importanta de 25 de ani incoace si asta pentru ca noul presedinte a fost ales pentru ca nu s-a dorit din nou un regim PSD la putere. 62% dintre romani au iesit la vot, mii de romani au iesit in strada in spirit de solidaritate pentru diaspora, am urlat in strada in semn de respect si de multumire pentru acei romani care si-au cautat o soarta mai buna pe meleaguri straine, ceea ce este o mobilizare cum de mult nu s-a mai vazut in tara noastra, dupa datele oferite de catre adevarul.ro.

Pentru prima oara in Romania, internetul a batut biserica! De aceasta data pustanii de pe internet, asa cum ne-au numit mizeriile de pe Antena 3, au decis in locul pensionarilor! Domnule Iohannis, cred ca ati vazut cat de uniti sunt oamenii cand cred in cineva, sa nu ne dezamagiti!

Aseara am iesit in strada, la Iasi s-au adunat peste 2.000 de persoane care nu au facut promovat violenta ci a fost alaturi de bunul simt si nu a facut altceva decat sa ceara factura pentru fiecare lucru facut de catre guvern. Diaspora, Iasul este alaturi de tine!

Ne-am bucurat, am scandat, dar acum sa trecem la treaba pentru ca toti am realizat ca nu trebuie sa stii politica ca sa poti castiga niste alegeri, nu trebuie sa stii constitutia sau sa ai intregi dosare cu cifre si rapoarte economice, in schimb ca sa fii presedinte trebuie sa vorbesti din suflet, sa fii sincer si sa fii alaturi de multime, de popor.

627x0

La Iasi Klaus Iohannis a castigat cu 50,66%. Este pentru prima data în ultimii 25 de ani cand PSD pierde judetul Iasi, rezultatele pe municipiu sunt 60,16% – 39,83%, iar pe judet 50,67% – 49,33%, in favoarea sas-ului. Iohannis a adunat in judetul Iasi 207.223 voturi, iar Ponta a primit 201.757 voturi din 4 orase si 93 de comune, 64% dintre ieseni iesind la vot.

Dar acum ca voturile s-au numarat, rezultatul se stie, acum trebuie ca domnul Presedinte, Klaus Iohannis sa fie constient ca a fost ales de catre cei anti PSD, anti hotie, anti coruptie si asa mai departe, precum se spunea, nu Iohannis a castigat alegerile ci Ponta le-a pierdut. Mai pe scurt, acum este momentul ca acest Klaus ce l-a speriat pe Mickey Mouse, sa treaca la fapte si sa arate romanilor ca se poate avea o Romania a lucrului bine facut!

De 10 ani, PSD a pierdut la alegerile prezidentiale, oare nu se vede ca noi, poporul nu va mai vrem?

Video realizat pe Strada Palat, langa Moldova Mall si Prefectura Iasi.

Piata Unirii Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *