0

Cat de greu este de inteles ca nu te vrem domnule VV Ponta ?

Nu cred ca am mai fost activ la vreo campanie electorala de pana acum, probabil m-am maturizat si eu si sper la o viata mai buna muncind, nu ca altii stand si asteptand sa pice din cer. Am observat ca diaspora si tineretul nu vrea sa auda de PSD, probabil din cauza ca ei ne-au condus tara dupa Revolutia din 1989 si atunci a fost perioada in care s-a instaurat haosul, iar trecerea de la comunism la democratie a ajuns sa ne distruga parintii si bunicii, probabil tot din acest motiv, multi batrani inca spun ca pe vremea raposatului era mai bine si am ajuns sa nu-i mai condamn.

Eu nu inteleg cu Premierul nostru Victor Viorel Ponta poate iesi in fata tarii cu atatea minciuni, a gafat de atatea ori incat, eu unul, m-as ascunde undeva departe sa nu ma mai vada nimeni, nesimtirea uneori nu are limite si incercarea asta de a prosti poporul nu se mai opreste niciodata.

Diaspora a avut probleme in a vota si domnul Ponta mai degraba le-ar interzice sa voteze decat sa se joace cu nervii oamenilor, dar daca diaspora nu ar vota, somerii din tara asta si toti cei care nu au contribuit la bugetul statului niciodata, ei de ce ar trebui sa voteze? Cei care au atatea clase cat are si trenul, astia de ce sa voteze? Dar tinerii care pleaca la studii in strainatate si ne fac cea mai buna reclama pentru Romania, ei de ce sa voteze? Parintii nostrii care au plecat la munca in tari straine si trimit bani acasa si stim bine ca acei bani ajuta enorm la economia tarii, pai ei domnule Ponta de ce sa mai voteze?

Sa mai amintim ca in 2013, romanii plecati afara in strainatate au trimis acasa, adica in tara noastra aproximativ 4,23 Miliarde de Euro ?

In dezbaterea politica de marti seara de pe Realitatea TV, am ramas dezamagit de Iohannis, Ponta a venit pregatit si spre surprinderea mea am vazut ca omul avea hartii si documente pentru orice intrebare, adica chiar asa se stabileste totul de inainte ca cei din fata televizorului sa fie chiar atat de prostiti? Oare cum sa-ti faci reclama in fata poporului doar cu cifrele care te avantajeaza cand stii ca tara urla si moare de foame?

Cum sa vrei ca lumea sa te voteze domnule Ponta cand ai atitudine de mahala, de smecheras de cartier si te dai priceput in toate pe cand mai bine te-ai baza sa corectezi acolo unde stii ca sunt probleme, dar stai, probleme sunt peste tot chiar daca ai fost Prim Ministru, iar in toata perioada ta de domnie nu ai facut nimic altceva decat sa duci un razboi cu Traian Basescu si sa-ti pui oameni in functii cheie din Guvern?

Dupa zecile de atacuri si de referire din partea lui Ponta la actualul nostru presedinte, Traian Basescu, mi-a placut foarte mult intrebarea de incheiere a lui Iohannis, care a avut legatura la atacurile precum ca acesta ar fi omul lui Basescu: “Domnule Ponta, Traian Basescu i-a prostit pe romani cand v-a pus prim ministru?”

Am ramas surprins in momentul in care dezbaterile astea doua nu s-au purtat atat de intens pe facebook precum s-au purtat pe twitter, sunt uimit de faptul ca twitter in Romania este in coma, dar isi revine in astfel de situatii decisive pentru oameni, va recomand, daca aveti cont pe twitter, sa urmariti aceste doua hashtag-uri #mickeyklaus si #dezbatere.

Sursa Foto: Radu Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *