0

Sapunurile si importanta lor

Igiena este o cerinta fundamentala a persoanei, aceasta variaza de la individ la individ. Scopul igienei este de a mentine pielea curata, facilitand astfel functia de protectie. Igiena este un factor de bunastare fizica si mentala, care ajuta atat unui aspect extrerior ingrijit, cat si unei satantati optime. De fapt, fara igiena ajungem sa ne imbolnavim destul de des. Adesea experimentand infectii ce ne pot pune chiar si viata in pericol. Cauzele infectarii sunt multiple si bacteriile si micorbii se pot lua de oriunde: de acasa, de la birou, de la restaurantul unde mancam, de la cabinetul medicului. De fapt, niciunde nu suntem in siguranta. Desi, corpul nostru are abilitatea de a lupta cu acesti microbi si bacterii, daca vorbim despre o persoana a carei imunitatea este mai scazuta, infectiile nu vor ezita sa apara. Trebuie sa acordam o deosebita atentie igienei personale, sa ne spalam pe maini, mai ales dupa ce folosim toaleta, inainte de masa sau cand intram in casa. Cel mai indicat este sa folosim sapun profesional, care are avantaje mult mai multe fata de sapunul obisnuit.

De exemplu, la magazinul Sanito.ro exista o gama larga de sapunuri, dar si diverse tipuri de dezinfectanti maini, la preturi foarte bune, extrem de eficienti in combaterea microbilor si bacteriilor. Fata de spunul obisnuit, pe care il gasim in magazine, un dezinfectant profesionist de la Tork are ca si caracteristica principala eliminarea a 99,9% din bacterii. Acestea sunt sub forma de geluri, pentru care nu este necesara folosirea apei. Exista si sapun Tork, pentru cei care prefera sa foloseasca aceasta metoda, insa tot cu astfel de caracteristici, adica o eliminare cu procentaj mare a microbilor si bacteriilor.

Modul in care ne ocupam de igiena este diferit in functie de locatie. Acasa este extrem de important sa ne spalam foarte bine pe maini. Insa, la locul de munca, si mai ales daca lucram intr-o clinica sau cabinet medical, gradul de igiena trebuie sa fie mai ridicat. O simpla spalare pe maini nu este suficienta, deoarece, intr-o institutie medicala, frecventa si intensitatea bacteriilor este mult mai mare. Asa ca, folosirea dezinfectantilor de maini este obligatorie. Nu ar fi rau, daca lucrati intr-un asemenea mediu, sa folositi chiar si in locuinta proprie astfel de dezinfectanti pentru a reduce riscul contaminarii membrilor familiei. In general, sapunurile si dezinfectantii de la Sanito.ro se folosesc prin intermediul unor dispozitive speciale. Este vorba despre dozatoare Tork, pentru dezinfectanti si sapunuri. Acestea sunt cea mai indicata forma pentru a pune aceste substante. Cu ajutorul unui dozator se va folosi o doza unica de sapun si, astfel, igiena este asigurata mult mai bine.

Dezinfectantii si sapunurile sunt indispensabile pentru a pastra o igiena corespunzatoare si corecta, indiferent de mediul in care lucram. Nerespectarea curateniei poate duce la infectii si maladii grave. Trebuie sa ne educam copiii si chiar pe noi insine si sa acordam o mai mare atentie spalarii mainilor cat mai des, mai ales cand atingem anumite suprafete sau umblam in medii periculoase sau unde germenii sunt ca la ei acasa

Asadar, nu ezitati sa achizitionati produsele speciale, de la Sanito.ro, pentru o igiena corespunzatoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *