0

Satul de vacanta Costinesti

Litoralul romanesc este la mare cautare chiar daca multa lume spune ca este scump iar serviciile lasa de dorit. Inca sunt oameni care prefera sa-si petreaca vacantele in Romania, atat tineri cat si cei trecuti de 40 de ani. Imi aduc aminte ca in copilarie statiunea Costinesti era un etalon in ceea ce priveste distractia, am fost cateva zile la mare acolo cu ceva timp in urma dar si cu bune si cu rele chiar mi-a placut si uneori va recomand si voua sa mergeti cateva zile asa macar de dragul vremurilor trecute.

Ofertele de cazare din Costinesti varianza in functie de confort, nu exista hoteluri luxoase dar exista pensiuni, cabanuti, hoteluri de 2 sau de 3 stele unde se poate sta destul de bine, de exemplu daca sunteti interesati de ceva ieftin si bun puteti de acum sa va uitati pe http://oferte.cazarecostinesti.ro/ macar asa ca sa va puteti face o idee inca de pe cum, maine – poimaine vine acea perioada in care totul este rezervat.

La nivel de cazare aici gasiti o oferta destul de diversificata, de la Hotel pana la casute, pensiuni, vile chiar s epoate sta si in gazda la localnici, acestia fac si cea mai buna mancare. Aveti o gama destul de vasta de restaurante cu specific traditional sau cu peste dar si mancaruri alese din bucataria Italiei, preparate care oricum se gasesc in Romania mai peste tot. Exista cluburi si discoteci cu petreceri pe gustul tuturor, de la muzica house, techno pana la muzica live.

Statiunea Costinesti sau cum era inainte numit, satul de vacanta, a fost candva un statiunea distractiei fiind preferata de tineri datorita preturilor bune, teraselor si a discotecilor, de multe ori se pleca spre acest loc cu trenul in grupuri de zeci de persoane ce o tineau intr-o continua distractie.

Voi ce statiuni din Romania preferati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *