0

Cand stai in chirie

Cand iei decizia de a te muta de la parinti si alegi o chirie te bucuri de cateva electrocasnice care nu-ti apartin si poate nu sunt chiar pe placul si nevoile tale dar sunt un inceput cu care trebuie sa te obisnuesti dar dincolo de toate te bucuri de o multime de beneficii.

Libertatea este a ta si faci ce vrei cu ea, mananci si iti faci de mancare cand doresti, faci dus la orice ora fara sa te gandesti ca ai putea deranja pe careva, poti lasa patul nearanjat, hainele aruncate pe unde vrei si in toata dezordinea asta reusesti sa gasesti tot timpul ceea ce vrei.

Dar din pacate toate aceste bucurii uneori mai intampina si probleme precum am patit si eu. Undeva pe joi m-am gandit sa-mi pregatesc cateva haine pentru petrecerile din weekend si in selectia asta a hainelor am avut neplacuta surpriza sa observ ca masina mea de spalat s-a stricat si dupa ce m-am mai linistit un pic din nervi am incept sa caut reparatii masini de spalat. Si cum google.com se pricepe la lucrurile astea am dat de o echipa de profesionisti care m-au ajutat foarte ieftin. Au oferit consultanta telefonic gratuit, au venit si dupa o simpla analiza au luat masina mea de spalat si au reusit sa o repare intr-un timp foarte scurt, iar transportul a fost gratuit pana la service masini de spalat si inapoi acasa.

Lucrurile astea se intampla si este bine ca atunci cand se intampla sa fii pregatit sa actionezi rapid pentru ca risti sa ai mari probleme. Eu am avut noroc pentru ca am rezolvat toata problema in maxim doua zile. Mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca la prima runda de spalare masina se comporta chiar mai bine decat inainte de a se strica.

Faza misto in toata problema asta este ca cei de la service au rezolvat rapid masina spalat si foarte ieftin, toata experienta a fost una foarte simpla, atat de simpla incat rar se mai intampla in zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *