0

Master Service, aliatul nostru atunci cand ni se strica masina de spalat

V-ati imagina casa fara o masina de spalat in dotarea ei? Va spun sincer ca eu nu! De multe ori vin mult prea obosita de la birou pentru a mai avea puterea de a spala manual toate rufele. Unde mai pui ca nici macar nu prea am timp de asa ceva avand in vedere orele suplimentare petrecute tot la job? Asa ca, o masina de salvat nu numai ca imi usureaza viata, ci si imi da mai mult timp liber pentru mine.

Este atat de bine cand tot ce ai de facut este sa dai drumul la masina, iar mai apoi sa citesti ca o carte sau sa vezi serialul favorit in liniste! Numai ca, in urma cu nici doua saptamani, masina mea de spalat a hotarat sa nu mai colaboreze si sa nu mai porneasca. Cum nu prea stiam ce am de facut, am apelat la Master Service, o firma ce ofera reparatii masini de spalat Bucuresti, la care am vazut ca sunt autorizati pentru service indesit. Am auzit de cei de la Master Service de la una dintre prietenele cele mai bune, si ea fiind in cautarea unei firme de reparatii masini de spalat Bucuresti in urma cu ceva vreme. Si cum ea s-a declarat foarte multumita de felul in care au lucrat cei de la Master Service, am zis ca nu ar fi rau sa apelez si eu tot la ei.

            Reparatii masini de spalat Bucuresti in cel mai scurt timp

Atunci cand am sunat pentru prima data la Master Service, am fost preluata de un operator care a incercat sa imi dea cateva sfaturi pentru a repune in functiune masina. Din pacate, masina mea de spalat tot nu a vrut sa porneasca. Le-am dat adresa, iar dupa nici doua ore, o echipa Master Service a ajuns la mine acasa. Deplasarea, constatarea si diagnosticul sunt gratuite daca apelati la Master Service. Eu am avut noroc ca reparatia a putut fi facuta pe loc, insa in caz contrar, trebuie sa stiti ca si transportul masinii de spalat in service se face tot gratuit. Fiind un service whirlpool de reparatii masini de spalat Bucuresti autorizat, cei de la Master Service ofera si o garantie de pana la 24 de luni.

master-service-bucuresti

Eu am fost foarte multumita de profesionalismul aratat de cei de la Master Service, asa ca daca pe viitor aveti nevoie de un service masini de spalat Bucuresti, puteti apela la ei cu toata incredere. Master Service este un service masini de spalat Bucuresti cu o mare experienta pe aceasta piata, acestia incepand treaba inca de mai bine de 10 ani. Fie ca locuiti in Bucuresti sau in judetul Ilfov, cei de la Master Service va promit o interventie rapida si eficienta. Nu in ultimul rand, fiind un service masini de spalat Bucuresti ce se respecta, acestia te pot ajuta cu privire la pana peste 20 de marci de masini de spalat, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *