0

Service de iPhone pentru toti!

Toti viseaza la un iPhone, deoarece sunt telefoane extrem de performante pentru care se gasesc cele mai multe aplicatii. Desi aceste telefoane scumpe sunt foarte bine fabricate, se pot defecta la fel ca orice alt dispozitiv.

Este adevarat ca Apple si-a obisnuit fanii doar cu produse de calitate, dar se mai intampla sa apara defectiuni cauzate de neatentia utilizatorilor sau defectiuni din fabrica si astfel iPhone-ul sa nu functioneze cum trebuie. In cazul unei defectiuni, utilizatorii pot apela la un service apple, care sa rezolve orice problema. Apple-gsm.ro din Bucuresti este locul ideal pentru cei care vor sa isi repare dispozitivele marca Apple, deoarece service-ul se ocupa cu asa ceva. Acest service iphone poate sa schimbe display-ul telefonului sa inlocuiasca butoane si chiar sa faca resoftari.

Insa pentru a evita orice drum catre un service gsm, este important sa respecti urmatoarele sfaturi de ingrijire ale telefonului:

  •   Citeste intotdeauna manualul cu instructiuni. Este cea mai buna sursa care te va invata cum sa ai grija de telefonul tau. De asemenea, te va pune la curent cu detaliile legate de perioada de garantie si conditiile de utilizare.
  •   Intotdeauna sterge ecranul smartphone-ului tau cu un material fin, de preferat cel destinat special pentru aceasta actiune. Cand il cureti, ai grija ca ecranul sa fie blocat sau telefonul inchis. Cu grija, insista asupra suprafetelor care necesita a fi curatate.
  •   Nu aplica niciodata prea multa presiune pe touchscreen-ul smartphone-ului tau, pentru ca ii va afecta display-ul. Foloseste o husa speciala de protectie in care sa o tii, pentru a evita situatiile in care, din neatentie, il poti scapa si, implicit, zgaria sau afecta capacitatea de functionare.
  •   Daca se incalzeste prea tare, in special in partea din spate, opreste-l pe loc si eventual scoate-i bateria pentru 5-10 minute.
  •   Tine-l departe de orice fel de lichid. Daca, accidental, il scapi in apa sau il uzi in orice alt fel, scoate-i bateria imediat. Ca un mic truc, pune-l cu bateria scoasa in orez, deoarece este un absorbant excelent de lichide. Nu il porni pana nu e complet uscat !
  •   Nu iti tine niciodata smartphone-ul in nisip sau zone cu mult praf. Din acest motiv, ideea de a-l echipa cu o husa speciala este necesara.
  •   Daca smartphone-ul tau functioneaza prea incet, instaleaza-i un task killer bun, eventual un ram booster de calitate din Google play daca esti pe android. Daca folosesti alt sistem de operare, o cautare pe Google iti va aduce ceea ce ai nevoie.
  •   Tine smartphone-ul tau departe de copiii mici.
  •   Nu il tine prea mult in soare. Razele ii pot afecta in timp display-ul, si experienta vizuala va fi drastic scazuta.

Respectand aceste criterii de intretinere iPhone-ul tau va rezista foarte mult timp. Iar in cazul in care ai nevoie de reparatii, apple-gsm.ro sta la dispozitia clientilor. Chiar si pentru clientii care nu sunt in Bucuresti, service-ul poate oferi servicii profesionale, deoarece cei interesati pot trimite prin posta dispozitivul pentru care au nevoie de reparatii. Apple-gsm.ro este o echipa de profesionisti cu pasiunea de a repara produse Apple!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *