0

Ceasuri de mana: Ulysse Nardin 243-55

Tot timpul m-au fascinat ceasurile de mana, nu le vad utilitatea in aflarea orei ci mai mult ca accesoriu, ca bijuterie si ca mod de definire a stilului si caracterului celui care il poarta. Cu ceva timp in urma am scris despre importanta marimii ceasului de mana, ei bine acum repet ce am mai spus si anume faptul ca ceasul e ca o cravata, nu are in zilele noastre un rol practic si functional dar joaca un rol important in ceea ce inseamna sa fii barbat.

Acum cateva saptamani, un foarte bun prieten si-a cumparat un ceas Ulysse Nardin 243-55 ce costa undeva la 7.700 de Dolari, un pret destul de ridicat si mai putin accesibil pentru oricui.

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on

Ceasul automatic Ulysse Nardin 243-55 are un cadran cu diamentrul de 42 milimetri iar grosimea sa este de 12 milimetri, iar toate informatiile necesare despre el le gasiti pe pagina oficiala Ulysse Nardin. Ideea de baza este ca acest ceas este casual, merge la mai multe tinute, cureaua de piele iar cadranul de culoare inchisa duc usor spre eleganta dar se potriveste de minune si la un blug si un tricou de tip polo dar si la un costum cambrat elegant.

Brandul Ulysse Nardin este cunoscut pentru calitatea pe care o ofera produselor sale, la modul ca nu e un brand neaparat exclusivist, dar ceea ce face se poate caracteriza prin atentia la detaliu pentru fiecare model de ceasuri dar si accesorii pe care le produce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *