0

Servicii de calitate pentru afacerea ta

Pentru a face fata concurentei, in ziua de azi, o firma trebuie sa se adapteze la cele mai noi tendinte de E-commerce si publicitate. O firma de specialitate va reusi sa puna compania ta pe prima pagina iar serviciile complete vor asigura mentenanta site-ului si verificari periodice.

Si eu m-am confruntat cu problema site-ului invechit dar, am aflat ca totul se poate remedia prin Magento 2 Bucuresti. Probabil va intrebati de ce, dintre toate serviciile, am ales Magento oferite de Logiq Design. Motivul este foarte simplu. Magento 2 ofera o gama de servicii foarte avantajoase, la preturi foarte convenabile.

In lista de servicii sunt incluse:

  • Securitate la cel mai inalt nivel, deoarece Magento2 a devenit una dintre cele mai sigure platforme din lume;
  • Viteza de incarcare foarte rapida;
  • Magento 2 ofera clientilor peste 10 000 de module, cu extensii diferite, pentru a face magazinul tau perfomarmant si unic;
  • Functiile SEO imbunatatite, lucru ce duce la optimizarea afisarii site-ului magazinului tau cu ajutorul motorului de cautare.

Serviciile Magento 2 sunt indispensabile in ziua de azi, in special pentru cei care depind de o afacere online. Personal, nu as renunta niciodata la Magento 2, deoarece datorita serviciilor SEO oferite de firma Logiq Design, magazinul meu este mereu printre primele rezultate atunci cand este cautat pe pe Google.

Un alt aspect important pe care Magento 2 este upgrade-ul total pe care l-au adus serviciilor oferite clientilor.

Magento 2 asigura si transferul total al datelor salvate in memoria site-ului, inca de la primele postari pe site-ul magazinului. Serviciul importa atat datele de contact ale clientilor cat si toate comenzile inregistrate.

Este un serviciu indispensabil pentru cei care doresc ca site-ul lor sa fie mereu impecabil si sa ruleze pe una dintre cele mai sigure platforme din lume.

Costul serviciilor este foarte convenabil, avand in vedere toate beneficiile aduse. In plus, este o investitie sigura, pe termen lung, care va inflori business-ul tau.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *