0

Filmele nu sunt horror daca nu au si secvente cu drujbe

Fiind weekend caut si eu un film interesant, nu de alta dar parca pizza, chipsurile si ciocolata cu Oreo nu merg mancate fara sa ma uit la un film. In mod normal bobinez seriale cand domnisoara are alte treburi de facut dar cand vine vorba de un film pentru amandoi trebuie cautat ceva siropos, nou, sa fie si un pic de comedie dar si niste drujbe prin padure.

Apropo de drujbe ca tot veni vorba in selectia filmului perfect de sambata seara in doi, ma uitam pe pinterest.com dupa poze diverse, recunosc ca atunci cand ma plictisesc de golaciunile din mama Rusie de pe instagram schimb cu pinterest si acolo chiar vad poze diverse in functie de ce am chef pe moment. Dar revenind la drujbe, vad in filmele americane o multime de magazine atat fizice cat si online cu tot felul de piese pentru aceste unelte si fiecare gospodarie trebuie sa aiba o drujba ca altfel nu e mediu rural in America. La noi in Romania inca se taie cu toporul, batrani la 70-80-90 de ani tau la topor sa-si pregateasca lemnele pentru iarna, la americani e un pic altfel treaba, toti au in garaj cate o Husqvarna sau Stihl pe care o alimenteaza cu carburant si trece la treaba, fie un copac, fie un vecin din astea precum se intampla la stirile de la ora 17:00 in Vaslui.

Revenind la oile noastre, am dat de drujbarul.ro un magazin online unde se gasesc tot felul de drujbe ba din China, ba premium dar dincolo de toate nu mi-am imaginat ca exista atat de multe piese pentru uneltele astea, am facut un test si am facut o cautare pe Google.com dupa piese drujba husqvarna si piese drujba stihl iar rezultatele m-au dat pe spate din cauza complexitatii lor.

In copilarie, cand mergeam la tara la bunici am dat cu toporul in lemne de cateva ori, dar cu drujba nu am experimentat niciodata, daca o as am ocazia vreodata chiar am sa vad si eu care e sentimentul in momentul respectiv.

Si revenind la filmul serii.. inca mai caut desi am mai taiat din acele criterii de selectie..

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *