0

Serviciul de inchirieri Mos Craciun intretine mitul generozitatii

Ne place sa daruim din inima si sa ne bucuram pe deplin de fericirea celor care primesc! Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma bucur de orice nimic pe care il primesc, de orice gest care imi dovedeste ca s-a gandit cineva atat de intens la mine, incat a dorit sa ma surprinda.
Consider ca mitul generozitatii reflecta cel mai bine latura divina a omului, fiindca in fiecare zi primim daruri ceresti, fara ca autorul lor sa aiba vreo asteptare de la noi. Poate ca a sosit timpul sa stabilim cu claritate ce inseamna un cadou adevarat.

Darul facut din inima nu asteapta: o nota mare, eliberarea unui act important mai repede, obtinerea unei functii, obtinerea unui dar mai de pret din partea celui caruia i-am oferit ceva, sa fie schimb pe schimb sau un schimb mai avantajos. Cadoul adevarat nu cumpara iubirea si nu pretinde nici macar un sarut. Daca persoana care il primeste simte nevoia sa iti ofere o imbratisare si un suras, este in regula, daca nu, sa nu ceri nimic in schimbul cadoului.


O forma corecta de cadou este cea prin curier sau avandu-l ca intermediar pe Mos Craciun, obtinut de la o firma de inchirieri Mos Craciun.
Copilul primeste fericit cadoul, fara sa stie ca a fost cumparat de catre parintii sai si fara sa se simta dator pentru el.
Uneori i se mai conditioneaza celui mic:”Sa fii cuminte, daca vrei sa iti puna Mos Nicolae dulciuri si jucarii in ghetute si sa vina la tine Mos Craciun incarcat de daruri. La copiii care nu sunt cuminti vin cu nuieluse. Ai auzit asta, nu?”

In realitate, oricat de neastamparat ar fi copilul, parintii il trimit pe Mos Craciun la el.
Dar de unde sa il iei pe Mos Craciun, daca nimeni nu este dispus sa isi puna mustati si barba, sa isi schimbe vocea si sa se imbrace in rosu si sa ofere cadourile copiilor din partea ta?
Il gasesti acasa, pe internet, loc in care te primeste la orice ora din zi si din noapte. El se afla la post in orice anotimp si asteapta cereri de la tine, sa isi completeze agenda si sa nu se suprapuna solicitarile in plin sezon.

Sigur ca Mos Craciun nu are cum sa fie unul singur si sa acopere toate casele cu copii din lumea intreaga, de aceea si firma prezentata mai sus are 22 de astfel de Mosi generosi, plus ajutoare tinere, pline de viata, care stiu o multime de glume si jocuri pentru copii.

Pozele lor sunt expuse frumos pe site si poti petrece zile intregi, pana te decizi, dar pe oricare dintre ei l-ai prefera, trebuie sa fii sigur ca:
-va petrece cel putin 30 de minute acasa, la gradinita sau la sediul firmei, timp suficient sa imparta daruri la 10 copii si sa ii invete lucruri bune.
-este punctual si nu stai cu grija, ca unde este Mos Craciun, ca daca nu i-au dat voie mai devreme de la serviciu…
-vine cu uniforma, cu sac si cu barba si mustatile lui naturale.-stie sa se poarte cu copiii, vorbeste corect gramatical (ar fi penibil sa il corecteze cei mici, cand face dezacorduri).
-are rabdare si capacitatea de a iesi dintr-o situatie neplacuta (incurcarea cadourilor, copii care plang fiind nemultumiti de ce au primit sau de teama lui).
Intretine cat poti de mult mitul generozitatii si investeste in inchirierea unui Mos Craciun autentic, fiindca va fi un Craciun de poveste, daca vei face toate acestea. Amintirile frumoase iti fac copilul mai bun si mai puternic, de aceea ofera-i cat mai multe!

E cald, e vara si te intrebi probabil de ce iti dau sfaturi hibernale acum pe canicula asta?
Vreau sa iti racoresti sufletul in sensul bun al cuvantului si sa mai crezi si tu din cand in cand in Mos Craciun. Da, este un prilej sa il vezi si tu, fiindca degeaba te-ai straduit atatia ani sa-l prinzi, el se furisa de tine si disparea in nori.
L-ai prins pe Mos Gerila? Stii de ce se numea asa? Sper ca nu ai uitat frigul din casele oamenilor, saracia de pe mese si teama lor de a vorbi despre Mos Craciun?
Bate la usa casei lui Mos Craciun si roaga-l sa vina la tine la iarna, sa imparta daruri cu mana larga din partea ta, iar tu sa fii acel daruitor anonim si iubitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *