0

Ciclismul este o varianta mai prietenoasa pentru mediul inconjurator   

 

Fiind o persoana care se simte foarte apropiata de natura, vreau sa evit cat se poate de mult sa poluez mediul inconjurator, deoarece prefer sa vad cat mai multe parcuri verzi si multa natura. Acesta este motivul pentru care m-am si mutat in Brasov, un oras vechi, cu multa istorie, dar cu si mai multa natura. Aici ma pot plimba linistit folosind bicicleta mtb pe care am cumparat-o de la Probike.

 

Acest magazin cu biciclete Brasov, ofera clientilor preturi foarte avantajoase pentru biciclete de toate felurile si pentru toate varstele.

 

Insa, preferatele mele raman cele din gama de biciclete mountain bike, deoarece sunt mult mai fiabile fata de restul bicicletelor si pot parcurge trasee de munte si paduri.

 

Gama de biciclete mtb de la Probike este vasta si accesibila, iar achizitionarea unei biciclete reprezinta primul pas spre conservarea naturii. Ciclismul este mult mai avantajos in oras fata de masini si am sa evidentiez cateva puncte cheie pentru care mersul pe bicicleta este cheia pentru un viitor mai sigur.

Ciclismul este rapid! In zonele urbane, ciclismul este cel mai rapid mijloc de transport. Multe blocaje de trafic limiteaza miscarile rapide ale soferilor si ale transportului public. Ciclistul ignora blocajele de trafic si atinge cu usurinta viteza medie a unui vehicul motorizat. In plus, ciclistul nu intoarce minute lungi pentru a gasi un loc de parcare. Pentru calatorii de mai putin de 5 km, bicicleta este imbatabila!

Ciclismul este ieftin! Ciclism, nu necesita alimentarea cu combustibil, taxe sau asigurare, presupune intretinere sau reparatii reduse, se evita parcarile scumpe. O bicicleta este ieftina, iar pretul ei este amortizat in primul an.

Ciclismul este bun pentru sanatate! Ciclismul va permite sa faceti sport in timp ce va deplasati, gratuit! Practic, la orice varsta se poate lupta, printre altele, impotriva accidentelor cardiovasculare si a obezitatii. Ciclistii isi sporesc speranta de viata prin acest lucru.

Ciclismul este libertate! Indiferent daca sunteti tanar sau batran, bogat sau sarac, ciclismul permite fiecaruia sa fie independent, sa nu depinda de terti pentru a se deplasa. Cu bicicleta, toata lumea poate merge oriunde doreste, oricand doreste, zi sau noapte.

Ciclismul este bun pentru mediul inconjurator! Nu exista emisii de gaze cu efect de sera, micro-particule sau gaze toxice, fara zgomot. Practica ciclismului nu polueaza orasul si, astfel, imbunatateste calitatea vietii tuturor. In plus, bicicleta este linistita si nu polueaza fonic.

Bicicleta este mai prietenoasa, deoarece biciclistul se poate opri, cu usurinta, sa vorbeasca cu un vecin, un prieten, o intalnire. Ciclistul nu este blocat ca sofer intr-un spatiu mic care izoleaza, el este mai deschis fata de ceilalti.

Ciclismul este bun pentru economia locala! Ciclistii (si pietonii) stimuleaza magazinele locale: cumpara in cartierul lor si se opresc mai usor si mai des.

Ciclismul este bun impotriva stresului! Ciclistul stie exact cat timp este nevoie pentru a ajunge la un punct in altul. El nu este ingrijorat deloc de blocaje, defectiuni sau greve. El este, prin urmare, mai relaxat sa mearga la sau de la locul de munca. Alte beneficii: pentru buna sa forma fizica, se adauga faptul ca este mai putin stresat si, prin urmare, mai capabil sa actioneze.

Ciclismul este alternativa perfecta a transportului public! Facilitatile bune ale ciclismului maresc numarul de utilizatori ai transportului public, deoarece acestea fac posibila accesarea mai rapida a unei gari, a unui tramvai sau a unei statii de autobuz decat cu masina.

Ciclismul este descoperirea! Prin modificarea cursului, un lucru foarte usor, ciclistul descopera (sau redescopera) cartierul, orasul sau aglomeratia si locuitorii sai. Are acces usor la locurile de patrimoniu, monumente, parcuri, evenimente culturale si sportive.

 

Avand atatea beneficii, inevitabil tot mai multe persoane o sa apeleze la magazinul Probike pentru a cumpara o bicicleta profesionala pentru munte. Nu trebuie sa fie foarte scumpa, deoarece produsele Probike sunt toate excelente, iar personalul se va asigura ca alegeti produsul de care aveti nevoie. In ziua de astazi este esential sa ne adaptam in asa fel incat sa iesim in avantaj. Mersul pe bicicleta este ieftin, sanatos si nu polueaza mediul inconjurator. Este timpul ca fiecare dintre noi sa adopte mersul pe bicicleta pentru cel putin pe 50% din distantele pe care le parcurgem zilnic!

 

 

Si sa numai vorbim de faptul ca cei care merg pe bicicleta se bucura de un numar mai mare de prieteni, deoarece cluburile de ciclisti din Brasov sunt numeroase, iar persoanele care fac parte din acestea sunt mereu prietenoase si mereu prompte sa te invite sa te alaturi traseelor parcurse de acestia. Recomand magazinul Probike de la Brasov!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *