0

Instalatii de aer conditionat si instalatii de incalzire Airwell

Indiferent dacă trebuie să înlocuiți echipamentul HVAC existent sau să adăugați aer condiționat la o locuință care nu a mai avut până atunci, sistemul de aer condiționat și încălzire Airwell dispune de o gamă largă de produse HVAC pentru a vă satisface nevoile și bugetul. De la aparate de aer condiționat, cuptoare și pompe de căldură la soluții de calitate a aerului și termostate, Airwell ofera o gamă de soluții care sunt la prețuri accesibile și vor oferi confort familiei.

Prin înlocuirea unui model ineficient mai vechi, vă puteți aștepta să vă măriți eficiența echipamentelor HVAC cu până la 25%, să reduceți consumul de energie cu 25-40% și să creați economii semnificative în factura dvs. lunară de utilități. Pentru mulți dintre clienți, costul redus al utilităților lunare va acoperi costul unei noi instalații.

Permiteți unei firme specializate să vă evalueze sistemul actual și să vă ofere cea mai economică modalitate de a vă menține casa confortabilă pentru familia dvs.

In cadrul firmelor care vand si instaleaza sisteme de aer conditionat Airwell de 12000 btu , departamentul  comercial oferă o gamă completă de servicii clienților. De la întreținerea și reparațiile la instalațiile noi, permiteți unuia dintre tehnicienii instruiți să vă mențină echipamentul HVAC și să vă ajute să mențineți un mediu de lucru productiv. În faza de proiectare a instalației următoare, Airwell va poate ajuta să proiectați sistemul cel mai eficient și mai rentabil pentru nevoile dvs.

La echipamentele de aer condiționat și încălzire, toți tehnicienii de la Airwell sunt antrenați și certificați de către fabrică, oferind servicii eficiente de garantie si port garantie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *