0

Activitati pentru cei mici

Copiii din ziua de azi au nevoie din ce in ce mai mult de activitati care sa le stimuleze imaginatia si creativitatea. Vorbim de o generatie diferita de a noastra. Daca pentru noi, adultii, a bate mingea in fata blocului sau “sotronul” reprezentau cele mai frumoase lucruri, trebuie sa intelegm ca si generatia de azi are necesitatile si standardele ei. Cu totii avem tendinta de a spune celebra expresie “pe vremea mea…” atunci cand facem referire la activitatile pe care le aveam acum 20-30 de ani. Trebuie sa acceptam totusi ca vorbim despre copii ce percep distractia, evolutia si joaca altfel. Traim intr-o era a dezvoltarii tehnologice si, drept urmare, si copiii au tendinta sa evolueze odata cu aceasta era.

Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa ii lasam cu nasul in calculator, cat mai mult, sau sa nu insistam pentru petrecerea timpului in aer liber. Trebuie sa ii incurajam sa faca miscare afara, ori de cate ori este posibil. Insa, trebuie sa facem in asa fel incat sa isi canalizeze toata curiozitatea si pofta de a se implica in tehnologie in cel mai constructiv mod. De aceea, este necesar sa ii inscriem la diferite cursuri si activitati. De exemplu, la Happy Kids Academy sunt disponibile ateliere copii Craiova extrem de interesante, interactive si educative.

Pe langa faptul ca Happy Kids Academy este un after school apreciat in acest oras, le ofera celor mici activitati ce nu au legatura cu educatia clasica. Uneori programa scolara este incarcata si plictisitoare pentru copii. De aceea, Happy Kids a gasit solutia ideala de a imbina utilul cu placutul. Asa ca, acest after school ofera celor mici urmatoarele cursuri si ateliere:
1.Curs de robotica unde copiii vor invata ce sunt robotii si cate tipuri de roboti exista. Vor invata chiar sa creeze si sa programeze modele de roboti. Este un curs dedicat fetelor, dar si baietilor pentru ca robotica nu mai este de mult timp o activitate strict dedicata unei anumite categorii.

2.Best IT Training for Kids este un curs ce isi propune sa transmita copiilor informatiile cele mai importante legate de utilizarea calculatorului. Cu ajutorul informatiilor invatate la acest curs, cei mici vor realiza si prezenta proiecte de literatura, chimie, biologie, istorie, geografie, fizica sau limba engleza.
3.English Club este, desigur, un curs de limba engleza, extrem de important in dezvoltarea celor mici. Limba engleza este esentiala pentru viitorul copiilor. Aproape ca niciun job important nu se mai poate obtine fara a cunoaste, macar la nivel conversational, limba engleza. De aceea, inca de pe acum este bine ca cei mici sa invete acesta limba. In plus, oriunde vor merege in aceasta lume, cu ajutorul limbii engleze se vor descurca fara probleme.

Alte cursuri disponibile mai sunt cele de bune maniere, cele de Public Speaking, cultura generala, gandire creativa, Go Game, matematica si multe altele. Unele cursuri sunt incluse in taxa pentru cei care participa si la activitatea de after school. Altele sunt optionale si pentru orice detaliu parintii pot contacta personalul de la Happy Kids Academy.

Asadar, incurajati-va copiii sa se dezvolte si sa evolueze odata cu societatea, oferindu-le activitati inteligente si interactive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *