0

Strongbow a ajuns si in Romania

Heineken a introdus pe piata din Romania o noua categorie de bauturi cu alcool, Strongbow este marca numarul 1 in lume cand vine vorba bautura alcoolica fermentata din mere cu o concentratie de alcool de 4,5%. Conceptul sub care Strongbow intra pe piata din tara noastra se numeste “Urban by Nature”.

O bautura fermentata din mere in contextul urban, aceasta este o bautura perfecta pentru cei care iubesc sa-si petreaca timpul liber alaturi de prieteni incepand din parcuri pana la terase, acoperisuri, restaurante si asa mai departe.

Din cate stiu, prima locatie din Iasi care a adoptat conceptul Strongbow este The Trumpets de la Palas, dar in mod normal ar trebui sa il gasiti in toate locatiile Heineken.

Continutul unei sticle de Strongbow se toarna treptat intr-un pahar care contine gheata, gustul proaspat si racoritor a cidrului se simte cel mai bine atunci cand se bea cu gheata.

image2

Eu unul am testat varianta Gold Apple alaturi de prieteni in Roman (judetul Neamt) pe terasa The Union Pub.

In Romania, Strongbow va fi disponibil in trei variante: Gold Apple, Elderflower (soc) si Red Berries (fructe de padure) la sticla de 0,33 cl si doza de 0,4 cl. Produsul va fi disponibil la nivel national, atat pe retail cat si in HoReCa (hoteluri, restaurante si firme de catering).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *