1

Ce beneficii au modelele care lucreaza la Art Studio

Este cunoscut deja avantul pe care l-au luat studiourile de videochat in Romania si sumele uriase ce se pot castiga in domeniu, astfel incat multe tinere au depasit prejudecatile, si-au invins temerile si au facut performanta ca model de videochat. Iata mai jos care ar fi conditiile angajarii, precum si beneficiile la care se pot astepta cele care aleg sa lucreze in acest domeniu de vitor.

Ce calitati trebuie sa ai pentru a fi un model bun

Pentru a deveni model de videochat este necesar sa indeplinesti cateva conditii : in primul rand, sa fii majora (sa ai 18 ani impliniti).  Apoi, este nevoie de multa seriozitate si implicare. Multe fete interesate de angajarea la studio  se asteapta la castiguri fara munca, iar cand vad ca e nevoie de implicare reala pentru a ajunge la castiguri substantiale, pur si simplu renunta. Evident, aspectul fizic este foarte important, insa la fel de important e farmecul personal, intuitia, capacitatea de a empatiza cu interlocutorul, simtul umorului, imaginatia.

Avantajele angajarii la Art Studio

Noi vrem sa le asiguram pe tinerele care isi doresc o cariera de succes in videochat ca alaturi de noi vor face performanta. Suntem o echipa tanara, dar puternica si hotarata. Modelele noastre sunt pregatite de un trainer, care le prezinta fetelor toate informatiile de care au nevoie, iar in ceea ce priveste dotarile, ne putem lauda cu un spatiu amenajat ultramodern si utilat cu aparatura de ultima generatie.

Castigurile pot fi mari inca din primele luni, atata timp cat modelele respecta recomandarile studioului si sunt implicate in munca depusa. Art Studio ofera si bonusuri de performanta, precum si numeroase alte beneficii (salon de cosmetica si makeup complet utilat, camere tematice de lux, locatie ultracentrala).

Daca iti doresti o schimbare in bine si crezi ca ti se potriveste meseria de model de videochat, nu ezita sa ne dai un semn la 0765 328 543. Te vom programa pentru un interviu unde ne vom cunoaste mai bine si vom evalua posibilitatile inceperii unei colaborari.

Comments

comments

One Comment

  1. Implicarea si seriozitatea se vor vedea, crede-ma, se vor vedea atunci cand iti incasezi castigurile! Fii serioasa si determinata sa-ti faci treaba cat mai bine si statutul tau social se va schimba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *