0

TCL participă la Milan Design Week 2023 cu cele mai recente inovații tehnologice

TCL va expune instalația “ELEMENTS – TCL Green Horizon” în zona Tortona, aducând în prim-plan cea mai nouă gamă de produse din 2023, inclusiv televizoarele Mini LED și QLED, aparate electrocasnice și dispozitive conceptuale.

6 martie 2023. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice și printre principalii jucători din industria de televizoare la nivel mondial, participă la Milan Design Week 2023, între 17 și 23 aprilie, pentru a prezenta în exclusivitate instalația “ELEMENTS – TCL Green Horizon”. TCL își va expune produsele de top pe Via Tortona 14, în Tortona Design District.

Deviza Inspire Greatness este motorul acțiunilor TCL, ilustrând viziunea companiei de a crea produse care aduc oamenii împreună, prin designul remarcabil în stil industrial, user experience intuitiv și producție sustenabilă. Alături de TCL, lumea va porni într-o călătorie imersivă de descoperire a celor patru elemente ale naturii. Expoziția le va reaminti vizitatorilor cum natura a fost și continuă să fie cea mai importantă sursă de inspirație, creativitate și inovare. Datorită conceptului unic al instalației TCL gândită în mod sustenabil, vizitatorii vor avea parte de o imersiune completă, precum și de experiențe interactive și produse inovatoare, reușind astfel să își imagineze cum arată viitorul TCL, unul în care în care natura și tehnologia coabitează în mod armonios, spre beneficiul tuturor.

Suntem încântați și onorați să participăm pentru prima dată la Fuorisalone, în cadrul Milan Design Week. Această expoziție exclusivistă ilustrează filosofia noastră centrată în jurul designului și angajamentul nostru de a deservi clienții și de a susține eforturile pentru o industrie sustenabilă”, afirmă Frédéric Langin, Chief Commercial Officer al TCL Europe.

În cadrul Milan Design Week, vizitatorii vor avea ocazia de a vedea cea mai nouă gamă de produse din 2023 a TCL Europe, inclusiv cele mai recente televizoare Mini LED și QLED Smart, aparate electrocasnice și noi dispozitive conceptuale.

Totodată, TCL Europe va găzdui o conferință de presă în format fizic și digital pe data de 17 aprilie pentru a prezenta în avanpremieră noua gamă de produse. Mai multe informații vor fi comunicate în curând.

Conferința de presă TCL la Fuorisalone 2023:

Data: 17 aprilie 2023

Ora: 18:00 CET (19:00 EET)

Locație: Via Tortona 14, Milano

Livestream pe YouTube

TCL va avea expoziția la Fuorisalone după cum urmează:

Data: 17-23 aprilie 2023

Locație: Via Tortona 14, Milano (Tortona Design District)

Despre TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) este este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *