1

Tot ceea ce trebuie sa stii pentru a putea beneficia de cel mai premium serviciu de vopsire in camp electrostatic

Procesul de vopsire al suprafetelor metalice sau non metalice este unul dintre cele mai importante domenii de activitate. Acest proces trebuie sa se desfasoare in cele mai bune conditii din punct de vedere calitativ pentru ca si de acest proces depinde intr-o proportie foarte mare durata de utilizare a respectivelor suprafete. Pentru ca acestea sa aiba o durata de utilizare cat mai mare dar si pentru a avea un aspect estetic cat mai placut este necesar ca vopsirea sa se realizeze in cele mai bune conditii. Procesul de pregatire a suprafetei care urmeaza sa fie vopsita dar si procesul de vopsire in sine trebuie sa fie la un nivel calitativ ireprosabil pentru ca piesa vopsita sa poata fi utilizata o perioada cat mai lunga de timp.

Procesul de vopsire in camp electrostatic este cel mai performant sistem de vopsire a suprafetelor

Avand in vedere ca orice obiect pe care il utilizam in viata de zi cu zi este vopsit este normal ca domeniul vopsitoriei sa fie foarte dezvoltat. Dezvoltarea de care s-a bucurat si se bucura in continuare acest domeniu de activitate face ca in momentul de fata pe piata sa existe servicii premium de vopsitorie. Unul dintre acestea este oferit de catre https://www.electrostatica.ro/vopsire-in-camp-electrostatic/. Procesul de vopsitorie in camp electrostatic, caci despre acest tip de vopsitorie este vorba este un serviciu performant, adaptat la cele mai noi tendinte din domeniul vopsitoriei in camp electrostatic, in cadrul caruia sunt utilizate echipamente de ultima generatie si in cadrul caruia lucreaza doar oameni special pregatiti pentru a putea face fata cu brio provocarilor din acest domeniu de activitate. Clientii care vor apela la serviciul de vopsitorie in camp electrostatic oferit de catre aceasta firma vor beneficia de urmatoarele beneficii:

 • Stratul de vopsea va fi de doua ori mai gros decat stratul de vopsea aplicat prin intermediul vopsirii clasice.
 • Vopseaua va fi mult mai rezistenta la factorii mecanici sau la factorii de mediu. Acest avantaj face ca piesa vopsita cu ajutorul procesului de vopsire in camp electrostatic sa aiba o durata de utilizare mult mai mare.
 • Pentru ca nu mai este utilizata o vopsea lichida nu mai exista pierderi ceea ce face ca acest proces de vopsire sa fie mult mai eficient din punct de vedere a costurilor care trebuie achitate.
 • Procesul de vopsire se realizeaza mult mai repede iar vopseaua aplicata prin intermediul acestui proces se lipeste uniform. Acest fapt face ca aspectul oferit de catre vopseaua aplicata sa fie mult mai frumos.
 • Posibilitatea de a putea alege culoarea dintr-o gama variata de culori.

Pentru ca procesul de vopsire in camp electrostatic sa poata avea loc este necesar ca suprafata care urmeaza sa fie vopsita sa fie pregatita in prealabil. O astfel de pregatire poate fi realizata cu ajutorul serviciului protectii si reconditionari de suprafata cu materiale lichide. Ca si procesul de vopsire in camp electrostatic si acest proces este oferit tot de catre Electrostatica.ro. Scopul acestui proces este de a curata si pregati suprafata care urmeaza sa fie vopsita astfel incat vopseaua aplicata sa adere cat mai bine pe suprafata. Procesul de curatare a piesei se realizeaza cu ajutorul masinii monodisc si cu ajutorul solutiilor profesionale.

Alte doua servicii oferite de catre aceasta firma, care au menirea de a imbunatati durata de utilizare a pieselor sunt finisarea lemnului in camp electrostatic, vopsire MDF in camp eletrostatic si sablarea si curatarea suprafetelor. Si acest ultim serviciu este foarte important pentru ca produsul final sa arate foarte bine atat din punct de vedere estetic dar si din punct de vedere al durabilitatii. Procesul de sablare este procesul de finisare a suprafetelor pentru ca acestea sa arate perfect din punct de vedere tehnic inainte de a fi vopsite. Acesta se realizeaza cu ajutorul nisipului, electrocorindonului, alicelor sau altor materiale abrazive care sunt propulsate cu ajutorul unui jet de aer comprimat spre suprafata de prelucrat. Principalele avantaje oferite de catre procesul de curatare prin sablare sunt urmatoarele:

 • Se reduce semnificativ timpul necesar operatiunii de curatare a piesei.
 • Suprafata este curatata in mod uniform.
 • Ajuta la aplicarea corecta a vopselei.
 • Curatarea se realizeaza chiar si in locuri foarte greru accesibile.
 • Capacitate foarte mare de curatare.

Principalele domenii de aplicabilitate ale acestui serviciu sunt urmatoarele:

 • Indepartare rugina, vopsea, grund, etc, de pe fel de fel de suprafete care urmeaza sa fie vopsite utilizand procesul de vopsire in camp electrostatic.
 • Restaurari suprafete.
 • Restaurari auto/moto, sablare jante, sablare cadru bicicleta, etc.

Atat serviciul de vopsire in camp electrostatic cat si celelalte servicii oferite de catre aceasta firma sunt servicii premium, prestate de catre un personal specializat in respectivele domenii de activitate, care utilizeaza cele mai performante utilaje pentru a putea oferi un nivel de calitate ireprosabil.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei vopsitorii in camp electrostatic, in Bucuresti, care ofera acest serviciu la un nivel premium trebuie sa iei neaparat legatura cu firma Electrostatica.ro pentru ca aceasta firma ofera cel mai profesionist serviciu de vopsire in camp electrostatic, din Bucuresti. De asemenea, aceasta firma mai ofera si serviciul de protectii si reconditionari de suprafata cu materiale lichide, finisarea lemnului in camp electrostatic dar si serviciul de sablarea si curatarea suprafetelor. Toate aceste servicii sunt oferite la un nivel al calitatii ireprosabil  dar si la un pret fara concurenta. Pentru a afla mai multe detalii despre preturile practicate de catre aceasta firma nu ezita sa iei legatura cu personalul acesteia pentru ca vei avea o surpriza mai mult decat placuta.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *