1

THE DENIM stand by C&A in Palas Mall

Cei de la C&A au lansat si in magazinul din Iasi noua colectie C&A The Denim care contine jeansi intr-o gama mai diversificata cu noi croieli si modele. Standul C&A The Denim poate fi descoperit in tara mai peste tot, la Iasi de exemplu standul lor se gaseste in fata cafenelei Graffiti din interiorul Palas Mall. Daca le faci o vizita primesti un voucher de -25% pentru a incerca noile tendinte a celor de la C&A in materie de jeansi.

Le-am facut si eu astazi o vizita si mi-am ales o pereche de jeansi negri slim-fit. Datorita croielii si a modelului sunt sigur ca ii voi puea purta nu doar la job ci si atunci cand ies in oras cu prietenii. In plus fata de asta, preturile sunt foarte bune !

Standul C&A THE DENIM va putea fi desoperit conform orelor de functionare a centrelor comerciale, dupa cum urmeaza: Bucuresti (AFI Palace Cotroceni) intre 17-20 Septembrie, Bucuresti (Sun Plaza) intre 23-27 Septembrie, Cluj Napoca (Polus Center) intre 1-4 Octombrie, Iasi (Palas Mall) intre 22-25 Octombrie, Suceava (Iulius Mall) intre 29 Octombrie – 1 Noiembrie , Constanta (Maritimo Shopping Center) intre 5 – 8 Noiembrie 2015.

image2 (1)

image1

image1 (2)

image1 (1)

Spor la cumparaturi!

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *