1

Ti s-a spart parbrizul la masina? In cel mai scurt timp acesta va fi schimbat, chiar in fata casei tale

Parbrizeacasa.ro este o firma care se ocupa cu montarea parbrizelor, lunetelor sau geamurilor laterale cat si a chederelor auto, toate aceste operatiuni realizandu-se chiar la domiciliul clientului 7 zile din 7. Parbrizeacasa.ro se ocupa cu montarea parbrizelor de peste 12 ani utilizand cele mai bune solutii de ultima generatie.

Daca aveti probleme cu masina si necesita schimbarea parbrizului sau a oricarui al geam, acesita ofera cele mai optime solutii la preturi foarte avantajoase. Fie ca este vorba de montaj parbrize BMW, Audi, Dacia si asa mai departe, acestia va stau la dispozitie in fiecare zi a saptamanii, fiind pregatiti sa vina in orice moment la dumneavoastra acasa pentru efectuarea operatiunii, bineinteles in functei de solicitarile deja existente.

Toate geamurile pe care le puteti achizitiona de la parbrizeacasa.ro, provin de la producatori de renume precum Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson, produse de cea mai buna calitate precum cele originale provenite de la producatorii marcii auto.

bmw-2018

Daca masina este pusa in circulatie avand parbrizul fisurat si conducatorul are ghinionul de a fi oprit de politie, acest lucru cu siguranta nu va trece neobservat. Nici in cazul inspectiei tehnice periodice nu este recomandata programarea pentru prelungirea perioadei deoarece masina va fi respinsa pana la rezolvarea problemei. O masina care circula cu parbrizul fisurat peste limitele legale, reprezint un risc pentru conducatorul auto, deoarece acesta poate fi sanctionat cu o amenda in functie de cum prevede legea.

Indiferent de comanda acestia vor face tot posibilul de a ajunge imediat la adresa clientului astfel incat acesta sa poata circula cu masina cat mai rapid. Insa trebuie sa stiti ca dupa montarea parbrizului masina inca nu va fi gata de drum, deoarece acel adeziv cu care este lipit parbrizul are nevoie de un timp de uscare.

Este recomandat ca imediat dupa montare, sa se evite deplasarea cu masina in ziua respectiva sau totusi daca este cazul si un drum nu poate fi amant, trebuie sa aveti in vedere ca masina sa isi pastreze o pozitie cat mai dreapta fata de drum. Nu trebuie lasata in pozitie inclinata de exemplu cu doua roti pe bordura si cu celelalte pe asfalt deoarece exista riscul ca datorita adezivului care nu a avut suficient timp sa se usuce, parbrizul se poate dezlipii. Din aceasta cauza parbrizul se poate deplasa din locul lui sau chederele se pot misca din pozitia lor si chiar se pot desprinde.

Daca va numarati printre cei patiti si care au nevoie de un nou parbriz la masina, va recomand din propria experienta parbrizeacasa.ro. Preturile pe care acestia le ofera sunt foarte mici iar serviciile de cea mai buna calitate. De asemenea, aveti posibilitatea de a le adresa orice intrebare, cu privire la toate tipurile de geamuri, atat parbrize, gemuri laterale sau lunete. Tot ce trebuie este sa ii contactati la adresa de email sau la numarul de telefon afisate pe site iar acestia va vor raspunde la solicitare in cel mai scurt timp posibil.

Aceasta solutie oferita de cei de la parbrizeacasa.ro este extrem de eficienta, deoarece vei castiga timp, fara a mai fi nevoie sa umbli prin service-uri care trebuie mai intai sa aduca in stoc ceea ce ai nevoie si pe deasupra vei mai plati si foarte multi bani.

Comments

comments

One Comment

  1. As dorii sa schimb parbrizul la Peugeot 307 hdi motor 2 66 kw break din 2003 cit costa cu tot și cînd puteți să veniți în jud alba sat Girbova de sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *