0

Ce bauturi alegi pentru o nunta?

Organizarea nuntilor devine din ce in ce mai complexa pentru ca dorinta de a multumi invitatii a venit din ce in ce mai mare. Dar daca nu stii cata bautura sa cumperi pentru nunta atunci ai 2 variante, fie iei un pachet de bauturi de la restaurantul unde faci nunta, fie iti cumperi separat apeland la un magazin bauturi alcoolice.

Majoritatea restaurantelor ce organizeaza nunti ofera pachete de bauturi aditionale meniului standard. Aceste pachete sunt de cele mai multe ori pentru open bar, cu consum nelimitat. Un astfel de pachet contine de obicei bauturi alcoolice de tip aperitiv – whisky, gin, vodka, martini, metaxa, campari, baileys (o selectie anume, nu toate), vin si bauturi racoritoare.

Este foarte greu sa stii ce bauturi prefera toti invitatii tai la nunta, mai ales daca vorbim de o nunta peste 100 de persoane. Pe langa asta nu ai de unde sti nici cat consuma fiecare si din acest motiv e bine sa apelezi la un open bar pentru petrecerea nuntii, astfel nu risti sa cumperi bautura multa care sa iti ramana la final. La o nunta unde se face servirea, si prin ospatari, si la bar, se va consuma mai mult decat la una unde servirea se face doar prin ospatari.

Un barman pregateste la open bar diverse bauturi, acestia pot prepara bauturi simple dar si diverse cocktailuri. Printre cele mai des intalnite se numara:

– No longer dirty (vodka, suc de zmeura, lichior de fructe, gheata);
– Chodka (vodka, ciocolata alba, lichior de nuci, frisca);
– White Russian (vodka, lichior de cafea, frisca lichida, gheata);
– Pina Colada (rom alb, suc de ananas, lapte de cocos, gheata);
– Negroni (campari, gin, vermut rosu);
– Mai Tai (rom alb, rom negru, triplu sec, suc de portocale, suc de lime, suc de ananas);
– Bloody Mary (vodka, suc de rosii, suc de lamaie, sos tabasco, piper, gheata);
– Tequila Sunrise (tequila, suc de portocale, sirop de grenadine, gheata);.
– Hurricane (rom alb, rom negru, suc de portocale, suc de lime, sirop de grenadine, sirop de maracuja)

La orice nunta sau eveniment special din viata, toti doresc sa ii faca pe invitati sa se simta bine pentru a impartasi momentul si din acest motiv alegerea bauturilor este extrem de importanta. Alcoolul nu trebuie sa fie putin, in caz contrar oaspetii ar putea plictisiti si lipsiti de veselie.

Sampania este de nelipsit, de cele mai multe ori se serveste la inceputul evenimentului. Vinul in diverse sortimente trebuie oferit in diverse sortimente si trebuie sa stea pe masa. Vodka trebuie sa fie prezenta neapatrat, la fel si whiskeyul, mai ales ca acesta se consuma cu multa gheata si ajuta la punerea sangelui in miscare. Desi ginul, romul nu prea este folosit, e bine sa existe in open bar-ul nuntii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *