0

Vedeta familiei

Fiica mea canta de cand se stie. De pe la 4 ani statea cu peria de par in mana si canta absolut tot ce ii trecea prin cap. Vazand ca are talent si voce, am decis sa o dam la o scoala de arta. Probabil a fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face, deoarece fiica mea s-a dovedit a fi extrem de perseverenta. Studia cateva ore pe zi si, atunci cand nu ii iesea ceva, se enerva terbil. Ne-am dat seama ca muzica este viata si vocatia ei si i-am promis, si eu, si tatal ei, ca o vom sustine, indiferent de ce va insemna asta. Am inceput sa mergem cu ea la concursuri nationale si internationale. La unele a luat premii importante. Pot sa spun ca sunt extrem de mandra de ea. Insa, ea isi dorea sa faca si mai mult cu acest dar pe care il avea. Isi dorea sa depaseasca stadiul de participanta la concursuri si sa inceapa sa aiba prorpiile ei piese si spectacole. Pentru aceasta era nevoie de cineva profesionist care sa o ajute. Noi, ca parinti, nu puteam sa o ajutam mai mult de atat. Vorbind cu profesorul ei de canto, acesta ne-a sugerat sa gasim o firma de impresariat profesionista. Doar intrand in contact cu asa ceva ii puteam asigura fiicei noastre viitorul pe care si-l dorea.
Ne-a spus ca ar fi bine sa incercam la contact-artist.ro. Aceasta echipa este “responsabila” cu impresarierea unor nume mari de pe scena muzicii romanesti precum: Smiley, Carla’s Dreams, Andra, Inna, Delia, La Familia, Puya, Vescan, Irina Rimes, The Motans si multi multi altii.

csd-profil-730x400
In plus, trebuie sa stiti ca, tot prin intermediul acestei firme, puteti aduce la petrecere pe unul din artistii enumerati mai sus. Un eveniment de gala sau o petrecere de calitate nu poate sa se ridice la standardele pe care le doresti decat daca, printre cei care intretin atmosefra, se afla Delia care te va incanta cu “Da, mama” sau Inna care va face ca totul sa fie “Hot” in jurul ei. De asemenea, petrecerile pot fi indeite daca, pe langa un cantaret de renume, vei aduce si un entertainer. Gandeste-te ce distractie ar putea fi cu Mihai Bendeac sau Ionut Rus. Doar prin intermediul contact-artist.ro poti sa iei legatura cu impresarii vedetelor de mai sus.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa iei legatura telefonic sau prin e-mail. Desigur, trebuie sa stii, de la bun inceput, ca orice artist are un program incarcat si va trebui sa iti faci, din timp, un booking. Cu cat vei intra in legatura mai devreme cu echipa de impresari, cu atat mai multe sanse ai sa le oferi invitatilor tai un eveniment de neuitat. Nu vrei pe nimeni din tara si ti-ai dori un artist de peste hotare? Intra in conact cu ei si, cu siguranta, vor avea ceva special pentru tine.
Astfel, cu toate aceste argumente, nu am mai stat pe gaduri si i-am contactat. Suntem absolut siguri ca fiica noastra va avea numai de castigat datorita contact-artist.ro si ca va fi prima vedeta a familiei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *