1

Tinuta Office cu Vesta peste Sacou

Acest tip de vesta este un accesoriu ce a prins foarte mult in ultimii ani pe tinutile office sau smart casual. O modalitate simpla si de efect pentru oamenii de business pentru a iesi din banal. Faza interesanta este ca vesta poate fi purtata atat peste sacou cat si sub acesta.

Zilele trecute am avut timp de o saptamana un curs de vanzari ceva mai complex ce a inclus si serviciile pe care compania le ofera si in actiunea asta am gasit momentul potrivit pentru a ma juca cu aceasta combinatie vestimentara.

Pantaloni Office din lana, Vesta neagra cu puf gri de rata de la H.E. by Mango, Sacou Seroussi, Fular handmade, Camasa de la H.E. by Mango, bluza de la Pull and Bear, Pantofi maro de la All Shoes.

One Comment

  1. Multumesc mult pentru raspuns! Nu, bineinteles, stiu ca nu este tinuta de nunta, ma refeream mai mult ca tinuta de iesit in oras cu baietii. De obicei combin un sacou bleumarin cu o pereche de chinos alabastru deschis sau maronii. Dar de ceva timp vroiam sa adaug si o cravata ca sa fac tinuta putin mai interesanta . Problema era ca nu stiam ce fel de priviri voi atrage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *