0

Top 3 motive să alegi Dell Workstation

top-motive-workstation

Dell oferă o gamă variată de calculatoare, laptopuri şi workstationuri. Dell Workstation reprezintă o serie de workstationuri puternice, adaptate cerinţelor utilizatorului din 2022, uşor de upgradat la nevoie şi cu specificaţii tehnice de top. Cu un Dell Workstation ştii că vei putea lucra fără probleme indiferent de domeniul în care eşti, vei avea mereu un workstation care îţi va simplifica sarcinile de îndeplinit şi va rezista la orice fel de utilizări, oricât de diferite ar fi ele.

Încă de la lansarea gamei de workstationuri Dell, compania a mizat pe flexibilitate şi pe adaptabilitate, pe tehnologii de top incluse în fiecare workstation. Pe măsură ce gama de workstationuri a devenit tot mai mare şi au apărut noi şi noi modele Dell a venit şi cu o mulţime de inovaţii care au adus un plus de rapiditate şi de siguranţă în timpul procesării.

Cele mai importante motive să alegi Dell Workstation

Dacă nu eşti încă decis să faci un pas important pentru firma ta şi să investeşti în Dell Workstation ţi-am pregăti un top trei motive să alegi Dell Workstation.

  1. Design inovativ. Cu Dell Workstation toate ideile tale vor prinde viaţă mai uşor, workstationurile arată foarte bine, au un design adaptat nevoilor tale, ai şi variante mobile mai uşoare şi mai subţiri ca niciodată cu InfinityEdge, 4K, HDR şi OLED, opţiuni Touch Display. Scalabilitatea este cuvântul de ordine, designul ajută enorm indiferent că e vorba de variantele mobile şi rack, mini-turn. Designul termal permite înlocuirea rapidă a componentelor şi sisteme avansate de răcire, toate integrate într-un design perfect pentru orice utilizator.
  2. Performanţe de top. Dell Workstation oferă performanţe maxime, seria are procesoare profesionale, grafice de calitate, memorie RAM uriaşă şi opţiuni de extindere a capacităţilor de stocare. Softul de optimizare premium Dell de pe workstationuri este singurul soft de optimizare cu AI care ajustează parametrii de funcţionare ai workstationurilor prin intermediul machine learning, performanţele aplicaţiilor fiind îmbunătăţite cu 587%. Numărul mare de nuclee, combinaţiile ingenioase de componente într-un workstation puternic, procesoarele grafice care permit orice fel de sarcini pe o perioadă lungă de timp fără să cedeze, iată alte avantaje aduse de un Dell Workstation.

Testare şi performanţe mai bune de fiecare dată, flexibilitate

  1. Testare riguroasă pentru performanţe garantate. Dell investeşte în testare pentru workstationuri care funcţionează perfcte şi reuşesc să ofere performanţe de top. Protecţia workstationurilor e asigurată de softuri speciale ce adaugă un alt nivel de protecţie dincolo de memoria ECC. Testarea e făcută în permanenţă şi orice fel de erori sunt remediate pe loc.

Cum Dell Workstation şi tot ce se află sub această denumire va fi bază pentru realitatea virtuală şi augmentată, pentru creatorii care vor lucra cu AI sau AR fiecare produs va fi testat în cele mai complexe scenarii pentru a avea la final, după achiziţie, o experienţă fix aşa cum te-ai fi aşteptat să fie.

Alte motive să alegi Dell Workstation: FlexBay front acces pentru capacitate de stocare maximă cu SATA, SAS, arhitectura memorie 6 canale şi LRIMM până la 3TB, Reliable Memory Techonology, RTM PRo pentru detecţie şi remediere erori în DIMM, procesoare Intel Xeon cu opţiuni de scalare până la 28 de nuclee per procesor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *