0

Trandafirii carora nu li se scutura frumusetea

Nimic nu defineste metaforic atat de bine conceptul de frumusete perfecta, absoluta, dar efemera ca trandafirul. Din cele mai vechi timpuri, acesta floare este simbolul iubirii, daruirii si perfectiunii. Il intalnim peste tot, trandafirul fiind una dintre cele mai cunoscute flori din lume si creste in aproape toate gradinile si parcurile, iar perioada in care infloreste este considerata una de sarbatoare.
Multe strazi importante din orase ii poarta numele si in onoarea lui au loc festivaluri. Sapunurile si parfumurile din petale de trandafir sunt inegalabile, fiindca frumusetea acestei flori este insotita de parfumul inconfundabil.

 

Cel mai trist spectacol pe care il da trandafirul este acela cand una cate una ii curg petalele frumusetii si nu mai este nimic de facut. Cand trandafirul ajunge batran si ii cad una cate una petalele se strange de parca se rusineaza de faptul ca trebuie sa moara toata frumusetea mandra de pana atunci si plange cu lacrimi rosii, roz sau galbene.

trandafiri-criogenati-1920x647
De dragul lui, cercetatorii au facut experiente dupa experiente pana ce au descoperit trandafiri criogenati care isi pastreaza frumusetea si viata si 25 de ani. Ei au fost obtinuti cu multa truda sa ofere infinita bucurie si celui care ii primeste, dar si celui care ii daruieste, fiindca o floare oferita la prima intalnire va fi in viata si la aniversarea a 25 de ani fericiti de casnicie. Mama, sora, iubita pot pastra florile primite de Ziua Femeii decenii intregi. Trandafirii criogenati sunt flori naturale, tratate sa reziste in timp si sa nu li se piarda petalele si necesita multa blandete la impachetare-despachetare, asezare sau mutare dintr-un loc in altul, fiindca sunt la fel de sensibili si delicati, cum sunt cei abia rupti din gradina, singura diferenta fiind aceea ca ei nu se vestejesc.

 
In prezent, este la moda sa daruiesti trandafiri criogenati in recipiente din plastic sub forma unei cupole sau a unui clopot, in buchete si aranjamente, asigurandu-te ca surpriza pe care o faci astazi, va fi vizibila si peste un an si peste cinci ani si peste zece sau cincisprezece ani. Inima din trandafiri rosii criogenati, oferita de Ziua Indragostitilor isi atinge scopul declarandu-i iubitei dragoste statornica si ea va fi scoasa din vitrina si mangaiata cu privirea si cu degetele calde mereu, mereu. In magazinul online Dorabloom.ro se gasesc cei mai frumosi si rezistenti trandafiri criogenati din tara, iar raportul calitate-pret este onest.

 
Un trandafir criogenat rosu, asezat pe un suport rustic din lemn, intr-o cupola de sticla costa 199 de lei si mama, bunica si iubita il merita cu prisosinta. Putem sa il oferim de Ziua Femeii sau cu ocazia onomasticii sau aniversarii zilei de nastere sau fara o ocazie anume, insotit de o declaratie sincera de iubire. Trandafirii criogenati trebuie sa faca parte din decorurile de sarbatoare din casa noastra: din aranjamentul pus pe masa de Craciun sau de Revelion si de Paste.
Ma gandesc ca mi-as dori si un buchet de mireasa din aceste flori,chiar daca il voi arunca si il va prinde una dintre domnisoarele mele de onoare, sa stie ca il are de la nunta noastra si sa nu ne uite, oriunde ar duce-o viata!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *