0

La evenimente se face schimb de carti de vizita

Evenimentele reprezinta prilejuri de socializare si de extinderea cunostintelor. Tin minte cati oameni deosebiti am cunoscut la Gala Aprecierii si a Femeilor de Afaceri din Romania, organizata de un mare producator de mezeluri.
Evenimentul in sine a fost un rasfat: muzica buna, bufet suedez, pe postul de prezentator un actor renumit, iar la iesire, antreprenorii imparteau cadouri: cosmetice foarte bune, apa termala, antireumatice cu venin de vipera. Ne zambeam unii altora, eram foarte fericiti, faceam cunostinta si dupa ce ne prezentam activitatea, schimbam carti de vizita.

3c04e49f0ef82494b04f62983800881-500x500
Toate erau noi, curate ca lacrima, sugestive, fiindca erau marca TBPC.ro. Am primit carti de vizita de la chirurgi renumiti, care detineau cabinete particulare si clinici medicale, de la avocati si de la psihologi care aveau cabinetele lor, unde le dadeau consultatii si copiilor. Nu uit nici producatorii de cosmetice bio 100%, dar atunci, in acele momente de maxima socializare si multumire sufleteasca generate de faptul ca am ajuns printre acesti oameni minunati, am avut o singura frustrare:
eu nu aveam o carte de vizita pe care sa o dau la schimb. Administrez un blog, sunt implicata in publicitate, prin urmare trebuie neaparat sa imi fac si eu carti de vizita.

 

Fiind in criza de timp am nevoie de:
-un producator care sa preia comanda de la mine online. Prin schimb de mesaje sau apeluri telefonice sa inteleaga ce design doresc si ce informatii vreau sa apara pe cartea de vizita care ma reprezinta. TBPC.ro pune la dispozitia clientilor sai un formular de contact care poate fi folosit la preluarea comenzilor si din care se poate incarca si o fotografie, in cazul in care se doreste un produs original, gandit de beneficiar.
-sa ma tina la curent cu evolutia comenzii mele, fiindca sunt direct interesata, dar tot de la distanta, fara sa ma oblige sa ma deplasez
-sa fie dispus la modificari, la corectarea eventualelor greseli
-sa le livreze la adresa indicata de mine, iar la valoarea mai mare a unei comenzi, transportul sa fie gratuit. Ei le aduc gratuit la adresa indicata de client, daca valoarea comenzii depaseste 300 de lei
-sa le achit online si sa mi se dea factura

 
Producatorul serios, prezentat mai sus, le propune cumparatorilor patru modele de carti de vizita, dupa cum urmeaza:
-carti de vizita cu cant colorat. Sunt foarte bune ca atrag atentia asupra lor si nu se murdaresc repede. In general la o carte de vizita sau un card de orice tip, cantul se murdareste cel mai repede.
-carti de vizita obisnuite.
-carti de vizita gravate, expresia elegantei si a originalitatii la superlativ. Oamenii ar trebui sa inteleaga ca trebuie sa investeasca mai mult in publicitate si sa prefere o carte de vizita originala uneia banale.

 

 

Daca o carte de vizita care seamana cu alte 100 o arunci cu usurinta, una deosebita o pastrezi cu mult drag.
-carti de vizita din carton texturat.
Sunt multumita ca am gasit producatorul potrivit care sa ma ajute ca la urmatoarea reuniune sa fac si eu un schimb onest de carti de vizita, fiindca trebuie sa si dau in schimbul a ceea ce primesc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *