0

Trecerea de la hainele de iarna la cele de primavara

Primavara este un preview excelent pentru vara plina de soare, zile libere si aer de petecere. Spre deosebire de vara insa, primavara are un mare dezavantaj: te pune la munca. Daca stai la curte trebuie sa te apuci sa vopsesti garduri, sa sapi, sa plantezi si sa pregatesti totul pentru vara. Nici daca stai la apartament lucrurile nu sunt tocmai usoare, cel mai difil fiind faptul ca trebuie  sa treci de la hainele de iarna la cele de primavara.

Acest lucru reprezinta si o oportunitate, insa: poti sa iti cumperi haine noi. Chiar daca esti o persoana plinuta, primavara poate sa fie o oportunitate excelenta de imbogatire a garderobei, insa misiunea ta este ceva mai grea. Tocmai de aceea, vom incerca sa iti dam cateva sfaturi utile.

Cum treci la garderoba de primavara daca esti un barbat plinut?

Un prim lucru pe care trebbuie sa il faci este sa iti cumperi o geaca. Exista geci xxl barbati destinate primaverii, insa cea pe care o vei purta in primavara asta trebuie sa respecte cateva criterii:

  • Sa fie dintr-o singura culoare;
  • Sa nu fie foarte larga, deoarece va evidentia faptul ca esti gras si char va amplifica acest lucru;
  • Sa fie dintr-un material care cade bine pe corp. Nu iti lua geci foarte subtiri, ci mai degraba opteaza pentru sacouri care au un material ceva mai greu;
  • Sa se potriveasca cu aproape orice altceva, inclusiv cu haine sport. In general, daca ai cateva kg in plus vei purta incaltaminte sport si haine confortabile. Nu vei putea purta un sacou de costum la pantaloni de training, motiv pentru care este bine sa te asiguri ca sacoul, daca alegi un sacou, este cat mai universal.

Din fericire, gasesti o multime de geci marimi mari barbati in magazinele pentru grasi si grasuti, asadar vei avea de unde alege.

Dupa ce ti-ai ales geaca continua cu cateva camasi care sa fie in contrast cu culoarea ei, cu pantaloni cat mai rezistenti, in asa fel incat sa nu se rupa intre picioare ( asa cum se intampla cu majoritatea pantalonilor purtati de persoanele supraponderale si cu incaltaminte. Incaltamintea trebuie sa fie rezistenta, confortabila si cat mai aerisita. Cu siguranta vei dori sa te plimbi cat mai mult, asadar, nu neglija acest aspect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *