0

Invitatii de nunta 3D pentru evenimente unice

Invitatiile de nunta reprezinta unul dintre pasii pe care trebuie sa ii bifam pentru a face cunoscut prietenilor si rudelor fericitul eveniment ce urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat. La acest capitol, site-urile de specialitate abunda in modele de invitatii, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Producatorii de invitatii s-au intrecut pe sine, iar mirii au la dispozitie intregi colectii online din care pot alege oricand doresc.
Tot in mediul online pot petrece cateva ore pentru a-si gasi un model care sa le surprinda cat mai bine personalitatea. Se primesc in acest sens reduceri pentru comenzi mai mari, respectiv transport gratuit, in functie de locul in care ati ales sa le achizitionati.
Modelele clasice de invitatii nunta au fost inlocuite cu altele sub forma de papirus sau invitatii trimise in sticle si cufere. Mai mult, tot in materie de invitatii de nunta deosebite le-am incadrat si pe cele care se vor desface si vor forma apoi obiecte tridimensionale.
De cativa ani incoace, pe piata de profil si-au facut loc si  invitatiile de nunta 3D. Acest concept este cunoscut de catre majoritatea dintre noi din cinematografie. Filmele 3D au fost special create pentru a percepe intr-un mod cat mai realist actiunea ce se petrece pe marele ecran. Totul cu ajutorul unor ochelari speciali. Invitatiile de acest tip, care includ ochelarii amintiti, constau intr-o animatie ce pune in miscare personajele.
Mirii care vor opta pentru nunti tematice se pot opri asupra acestui tip de invitatie, tinand cont ca ele contin si unele elemente interesante de umor. Nuntile cu un aer mai tineresc se vor plia excelent pe invitatiile 3D.
La randul sau, textul utilizat poate fi vazut doar prin intermediul ochelarilor speciali. Mirii il pot personaliza cu usurinta, la pachet cu mici modificari asupra modelului si design-ului. De asemenea, plicurile au fost concepute astfel incat sa se potriveasca intregului ansamblu. Desi sunt un pic mai scumpe fata de invitatiile obisnuite, acestea sunt pe placul mirilor care vor sa isi transforme nunta intr-un eveniment unic, presarat de momente deosebite. Si, nu in ultimul rand, pentru persoanele mai pretentioase din fire, care tin cont de anumite aspecte, incepand de la modul in care isi invita apropiatii la nunta pana la incheierea evenimentului.
Forma invitatiilor 3D poate fi, la randul ei, personalizata, in sensul in care se pot opera diverse modificari cu ajutorul celui care pune la punct design-ul, astfel incat acestea sa corespunda cerintelor mirilor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *