0

Tu unde iti duci BMW-ul la verificat?

Inainte de a pleca in orice vacanta cu masina, trebuie sa va ganditi bine la starea acesteia, deoarece un drum lung poate reprezenta anumite pericole iar in cazul in care vei ramane cu masina in pana, vei fi nevoit sa apelezi la o firma de tractari auto.
Acest lucru ar trebui sa ne faca sa ne gandim si sa luam masurile necesare pentru a ne pregati autoturismul astfel incat sa avem garantia ca ne vom putea deplasa in siguranta. Pentru acest lucru avem nevoie de o revizie completa a masinii.
Daca esti posesorul unui BMW si te pregatesti sa pleci in vacanta cu familia trebuie sa stii ca ai la cine sa apelezi pentru a putea face o revizie completea astfel incat sa te poti asigura ca masina ta este intr-o stare buna. Este vorba de APB Service Bucuresti, service care presteaza servicii de cea mai buna calitate la preturi extrem de accesibile printre care si revizie BMW.
Pentru ca autoturismul tau sa nu fie o veriga slaba si sa nu iti dea planurile de vacanta peste cap, se recomanda aceasta verificare extrem de importanta inainte de plecare, in special daca masina deja prezinta anumite semne ca ar prezenta niste defecte.
O revizie completa consta in:
 Verificarea lichidelor
 Verificarea curelei de accesorii
 Verificarea lamelelor stergatoarelor atat pentru parbriz cat si pentru luneta
 Verificarea sistemelor de iluminare si semnalizare
 Verificarea instalatiei de aer conditionat daca este cazul
 Verificarea sistemului de rulare si a directiei
 Verificarea avelopelor
 Verificarea sistemului de franare

Acestea sunt elemente ce tin strict de ceea ce poate oferii un service autorizat, insa inainte de orice plecare la drum chiar si dupa revizia completa facuta la un service autorizat, sunt cateva chestii de care trebuie sa te ocupi chiar tu precum trusa de prim ajutor, echipamente precum triunghiurile reflectorizante, trusa de scule, cric, cheie de roti si asa mai departe si bineinteles nu ai voie sa iti lipseasca vesta reflectorizanta.

De curand am apelat si eu la serviciile acestora pentru masina mea, deoarece aveam nevoie de o revizie completa, inainte de a pleca in vacanta cu masina deoarece stiam ca are anumite probleme care trebuia rezolvate insa doream sa stiu daca au mai aparut si altele intre timp. Acestia au respectat intocmai pasii care trebuiau urmati pentru realizare verificarii iar la final spre norocul meu raspunsul a fost exact cel pe care il stiam, nimic nou fata de piesele care erau deja defecte.

am hotarat ca dupa achizitionarea pieselor sa apelez pentru schimbarea lor tot la acestia datorita unui prieten care mi-a recomandat APB Service Bucuresti. Acesta este un service autorizat R.A.R. ce dispune de o echipa de mecanici profesionisit care se descura atat cu modelele vechi cat si cu cele mai noi si pot efectua orice fel de verificare sau reparatie precum:
 Programare, codare optiuni masina
 Electrica BMW
 Revizii periodice
 Inlocuire paluce frana si discuri
 Regenerare filtru de particule
 Schimb lichid racire
 Schimb lichid de frana
 Reglaj faruri
 Schimb bujii
 Schimb ulei
 Schimb filtre de aer, combustibil si particule
 Inlocuire si testare injectoare BMW
 Inlocuire distributie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *