0

Un album al fericirii adevarate

O persoana este cu adevarat fericita, cand castiga suficient de mult, incat sa nu se ingrijoreze in ceea ce priveste viitorul si sa nu le poata refuza celor dragi nimic. Bine este sa ai atat de multi bani in cont, incat sa ii poti lua copilului munti de jucarii, fiindca, daca se va plictisi de ele, le poti dona unui orfelinat, sa se bucure si altii de ele.
Sa scapi de facturi, de rate, de munti de datorii reprezinta o adevarata binecuvantare, daca nu iti distrugi sanatatea pentru castigul fabulos, caci daca te imbolnavesti muncind, degeaba te-ai imbogatit.
Fericirea adevarata este sinonima cu un salariu astronomic obtinut in conditii decente 100 %.
De pilda femeile care ingrijesc batranii bolnavi in spatiul european si-au imbolnavit sufletul asa de tare, incat au nevoie de psiholog sa trateze ”sindromul Italia”. In zadar castiga ele mult, fiindca isi lasa copiii cu bunicii si pierd cele mai frumoase etape din viata lor, iar acolo, departe de tara sunt umilite si muncesc asa de mult, incat se imbolnavesc grav.
Astazi insa am vazut un album al fericirii la locul de munca, galerie foto videochat.
Aici, fetele lucreaza intr-un lux orbitor. Decoratiunile sunt in culori delicate: alb, bej, crem, iar in camere, pe holuri si in spatiile prevazute pentru socializare sau aranjare sunt lucruri bune si scumpe.

thumb_galerie16
Covoare scumpe, mobilierul modern, tablourile alese cu gust, toate sporesc confortul angajatei, asa ca aici nu are cum sa apara depresia la locul de munca intr-un cadru feeric, la caldura sau aer conditionat, dupa cum impune anotimpul.
Privesc pozele si ma gandesc la femeile (putine este adevarat) care muncesc in constructii, in praf si curent. Fetele angajate in studioul videochat lucreaza in puf, in timp ce menajerele indura praf, substante cu care curata intreaga casa si observatiile celor bogati pentru care lucreaza.
In pozele facute in studioul videochat, vedetele sunt fotolii uriase si moi si paturi din piele cu saltele groase de un metru.
Peste tot sunt vizibile conditiile de hotel de cinci stele, in timp ce alte femei lucreaza in toxicitate, afara, ridica greutati si stau in picioare toata ziua. Unele sunt atat de obosite, incat adorm in microbuz la intoarcerea acasa.
Fetele de la studioul de videochat sunt printese rasfatate fiindca ele isi stabilesc programul, lucreaza in conditii de lux si au salarii de lux. La castigurile lunare de 10 000-50 000 de dolari se dauga bonusurile:
-excursii de lux cu destinatii exotice
-operatii estetice in rate
-vouchere cadou de la magazinele exclusiviste de haine, bijuterii si cosmetice
-posibilitatea achizitionarii unui apartament direct de la dezvoltator
-suportul in cumpararea marcii de autoturism dorite, in conditii cat mai avantajoase.
Pana si conditia de liber profesionista sau de intelectuala este mai grea decat a fetelor care lucreaza in videochat. De pilda femeia medic vine extenuata dupa garzi sau dupa o zi plina petrecuta la spital, profesoara are de corectat teze, teste si caiete si de elaborat subiecte, avocata nu doarme sa puna la punct strategii de aparare pentru clienti.
Dupa ce ies din tura, fetele de la videochat nu mai au nimic legat de serviciu de pregatit acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *