0

Tu unde iti lasi masina pe timpul vacantei?

Foarte multi dintre noi in momentul in care pleaca in vacanta cu avionul, au o problema. Aceea legata de masina personala pe care isi doresc sa o lase intr-o parcare bine securizata unde sa fie 100% in siguranta.

Daca te numeri printre cei care urmeaza sa plece cu avionul de pe Aeroportul Otopeni trebuie sa stii ca pentru tine si masina ta exista solutia perfecta. O parcare privata si bine securizata si supravegheata, mai exact parcare airport-parking.ro.

Aceasta se afla la aproximativ 1400 de metrii de aeroport, la 3 minute de acesta, fiind pozitionata departe de aglomeratia frecventa de pe DN1 Bucuresti-Ploiesti. Aici vei beneficia de servicii de cea mai buna calitate la preturi foarte bune iar cu cat perioada de stationare a masinii este mai mare, cu atat pretul/zi va fi mai mic, pe principiul cumperi mai mult platesti mai putin. In plus, se asigura transport de la parcare pana la intrarea in aeroport, astfel incat clientii sa poata ajunge in timp util pentru prinderea cursei. La intoarcerea din calatorie, ii puteti contacta pe acestia pentru preluarea din fata aeroportului, pentru drumul catre parcare. Transportul dintre parcare si aeroport si invers se va realiza la orice ora indiferent daca este noapte sau zi.

Parcarea este prevazuta cu bariera si este supravegheata non stop atat cu ajutorul camerelor de supraveghere cat si prin intermediul unei firme de paza. Supravegherea se face 27/7, deci siguranta deplina pentru autoturismul dumneavoastra. In plus parcarea este bineinteles ingradita astfel incat sa nu se permita accesul persoanelor sub nici o forma in parcare iar la intrare este permanent prezent un angajat. Deci, orice miscare suspecta va fi vazuta iar daca este confirmata vreo amenintare, se va actiona conform procedurilor.

Apeland la serviciile Airport Parking puteti pleca linistit in vacanta lasand in urma orice grija fata
de autoturism deoarece acesta se va afla supravegheat in siguranta.

De asemenea, pentru cei care doresc sa inchirieze o masina, acestia dispun si de servicii rent a car, numai bune pentru cei care vin in vizita sau sunt intr-o calatorie de afaceri si au nevoie de o masina care sa le fie la dispozitie non stop. Toate autoturismele disponibile pentru inchiriere sunt bine intretinute si ingrijite, impecabile atat estetic dar mai ales tehnic, cu ITP-ul si toate actele la zi, conform legii. Pe langa serviciile de inchiriere la sediul de langa Aeroportul Otopeni, la cerere masinile inchiriate pot fi aduse si la locatii din afara Bucurestiului, in marile orase ale tarii, indiferent de locatie.

Acestia ofera servicii de cea mai buna calitate, tocmai din grija fata de clientii fara de care firma nu ar mai putea exista. Oamenii de regula fug de serviciile proaste indiferent de cat de ieftine ar fii iar aceasta firma doreste sa se mentina si bineinteles oferind servicii de calitate dar la niste preturi extrem de bune.

Pentru orice detalii legate de serviciile de parcare dar si inchirieri auto va invit sa accestati site-ul celor de la Airport Parking si cu siguranta nu ve-ti fi dezamagiti. In plus pentru orice nelamurire, apelati cu toata increderea la serviciile de consultanta si cu siguranta nu veti inchide apelul pana cand nu veti fi lamurit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *