0

Un camin pentru cei lipsiti de putere

Casa este dulce si frumoasa, cat te poti ocupa de ea! Sunt atat de multe de facut si la casa si intr-un apartament, incat toata viata muncesti si daca te uiti in jur, ti se pare ca au ramas multe nefacute.
De pilda ca microbii sa fie izgoniti din locuinta, mochetele trebuie curatate in profunzime, saltelele si tapiteriile si ele. In fiecare an trebuie zugravit fiindca peretii se umplu de praf. Microbii sunt izgoniti de o mana energica de gospodar.
In afara de aceste lucrari permanente, se impune a fi achitate si impozitele si facturile. Si pentru asta trebuie sa iesi din casa.
Ai un apartament de trei camere si locuiesti singura/singur in ele, iar costurile la intretinere sunt mai mult decat poti duce.
Esti depasit de situatie fizic si financiar. Casa ta este dulce, cat timp esti in putere si te poti ocupa de ea. In caz contrar, nu exagerez cand te previn ca se transforma intr-un iad.

whatsapp_image_2017-05-01_at_15-46-09
Dragii mei oameni in varsta, cand observati ca va lasa puterile si nu va mai descurcati sub nicio forma singuri, solicitati un loc la un camin pentru batrani.
Un camin inseamna sa nu fi singur niciodata, ci sa te simti ca intr-o familie alaturi de cei care te inconjoara. Asa te vei simti in mod sigur la caminele de batrani private!
Acolo vei sta fara grija si ti se va acorda toata ingrijirea pe care o meriti si de care ai nevoie.
Vei gasi tot strictul necesar din punct de vedere material si afectiv. Camerele sunt mereu incalzite si curate, iar un pat nou cu o saltea de calitate te asteapta. Asa cum parintii se pregatesc sa isi astepte copilul si parintii tai spirituali te asteapta si ti-au pregatit o camera de vis.
La bucataria caminului se face cea mai buna mancare din lume, iar pofta este si mai mare, cand mananci alaturi de oameni de varsta ta. Vei avea mancare sanatoasa, gustoasa si destula, fiindca ti se dau trei mese pe zi si doua gustari. Aici ai scapat de grija impozitelor si a facturilor. Te poti uita la televizor cat vrei si apa la baie o lasi sa curga pana vine calda si pana te speli de ajuns, fiindca a disparut teama ca nu ai cu ce plati. Viata plina de frustrari si de economii se opreste la poarta caminului. Intri pe poarta azilului si pe usa camerei tale complet despovarat de griji.
Iti poti face prieteni adevarati si va puteti sfatui, juca si inota in piscina.
Nu trebui sa iti mai fie frica de faptul ca vei cadea prin casa si nu te va gasi nimeni zile intregi, fiindca tot caminul este monitorizat video, iar medicii sunt gata sa intervina, in cazul in care observa ceva suspect. Te vei simti ca intr-un camin, fiindca vei fi sarbatorit de ziua ta, adica vei suflat in lumanarile de pe tortul pe care il vei imparti cu tovarasii tai si vei sta la masa festiva de Paste, de Craciun si de Revelion.
Rufele si lenjeriile sunt spalate, calcate si puse bine, personalul te ajuta sa mergi si sa iti faci baie, in cazul in care nu poti face singur acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *