0

Clientii trebuie sa inteleaga ca internetul este mare si trebuie sa fii acolo daca vrei sa vinzi

Desi in Romania sunt putine firme locale care investesc in promovare online cu TopOnWeb si mai ales in ceea ce tine de internet, acei putini care sunt si-au dat seama ca nu este suficient sa fii pe internet ci trebuie sa fii printre primii pe internet pentru ca potentialii clienti sa ajunga la tine. De ceva vreme, multi au inceput sa gandeasca si dincolo de facebook si asta e un lucru bun, singura problema, daca pot sa o numesc problema este faptul ca acestia vor ca din doua miscari si trei zile sa fie primii, nu realizeaza ca a fi primul trebuie dincolo de bani si mult timp, vorba aia, este mai usor sa urci pe primul loc dar sa te si mentii acolo, aici deja intervine priceperea si talentul.

Prima intrebare a unui client este de genul “zi-mi un pret campanie SEO“si dupa aia daca clientul e ok cu pretul te intreaba cat dureaza, chiar daca ii spui ca dureaza trei luni, el are impresia ca dupa ce ti-a dat banii deja ar trebui sa curga cu clienti. Cand se alege o firma pentru servicii optimizare SEO TopOnWeb este nevoie de rabdare si de incredere, asta in cazul in care se doreste o campanie de succes pentru toate partile.

Din pacate sunt firme care se sperie de a oferi clientilor posibilitatea de a lasa recenzii, multi dintre ei prefera sa gaseasca diverse argumente precum, la mine e mai ieftin si mai vrea sa si fie servit la timp? Sau dupa ce ca a costat super putin, mai vrea si baia sa fie curata? Putini privesc aceste unelte ale internetului ca fiind niste arme pentru a putea sa te diferentiezi fata de restul iar ei nu inteleg faptul ca o buna comunicare cu clientii ii pot aduce beneficii.

Probabil peste putini ani vor realiza aceste lucruri, dar sper sa nu fie prea tarziu pentru ei..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *