0

Un drum pana la mare si o gustare delicioasa

Ne plece sa mergem la mare. Unii dintre noi fac prima vizita la malul marii inca din mijlocul primaverii sau cel tarziu de la 1 Mai, chiar daca in acea perioada nu este suficient de cald nici pentru baie si nici pentru plaja. Dar, exista si alte atractii care pot fi incercate, in afara de mare si plaja.

Indiferent cat am sta, trebuie sa mancam ceva la un moment dat sau sa luam ceva pentru drum. Iar daca va aflati in Eforie Nord, va pot recomanda restaurantul La Famiglia. Aici puteti gasi o mare varietate de preparate, proaspete si super bune, pentru toate gusturile.

Daca suneti fani pizza, puteti alege din peste 10 sortimente diferite, atat cele mai cunoscute retete cat si pizza realizate dupa reterele celor de aici. De la Pizza Rustica pana la Quattro Stagioni sau Margherita, putem gasi o pizza potrivita pentru gusturile fiecarei persoane. Este de altfel si una dintre cele mai bune pizza Eforie Nord, fapt pe care il poate atesta oricine a ales acest restaurant. Datorita faptului ca fiecare ingredient este ales cu atentie, de la faina pentru blat si pana la masline sau ciuperci, gustul si aspectul sunt exact asa cum trebuie sa fie.

Pe de alta parte, acest restaurant delivery Eforie Nord ne inbie si cu diverse preparate din bucataria greceasca, precum Doner, Gyros sau Piatto Kebab. Ca si pizza, si acestea sunt foarte bune si realizate dupa preferintele fiecarui client. Asta inseamna ca putem alege noi daca preparatul sa contina de exemplu ceapa sau, ca un exemplu. Totodata, putem alege si tipul de sos pe care il dorim, dulce sau picant.

Cel putin o vizita la aceast restaurant pizzerie Eforie Nord La Famiglia  va va convinge de calitatea produselor lor si totodata si de serviciile oferite, de la servirea in restaurant pana la livrarea la domiciliu. Dati fiind faptul ca este in primul rand o zona turistica, in fiecare zi multi turisti frecventeaza localul asa ca toate preparatele nu au cum sa fie altfel decat proaspete, multe dintrea acestea realizate pe loc imediat ce un client face o comanda.

Totodata, din oferta lor fac parte si meniurile grill sau burgerii, extrem de buni, unul dintre preparatele mele preferate, foarte usor de facut si acasa, cu un minim de ingrediente. Dar, nicicum nu se pot compara cu cei facuri direct in magazin. Asta pentru ca si ingredientele sunt atent selectionate si angajatii au mai multa experienta in realizarea preparatelor.

Serviciile de livrare mancare Eforie Nord pot fi realizate in intervalul orar 11-21, atat in aceasta locatie cat si in cele invecinate. Puteti suna acum la numarul de telefon de pe site pentru a afla mai multe detalii atat despre livrare cat si despre preparatele disponibile si ofertele restaurantului.

In aceasta perioada restaurantul este inchis, fiind realizate doar comenzile de livrare. Cu toate acestea, daca suntem in trecere prin zona si dorim sa luam ceva la pachet, pentru a servi in masina, pe moment sau ceva mai tarziu, putem face o comanda la fel de simplu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *