0

Cum alegi accesoriile pentru camera de hotel

O camera de hotel este fara indoiala o locuinta temporara pentru orice persoana care-i trece pragul. Iar modul in care se prezinta camera la prima vedere, pana la inspectia detaliata a dotarilor vaste si cu accesorii hotel, poate contribui la crearea unei prime impresii mai mult sau mai putin favorabile. Cu siguranta nu-ti doresti ca clientul sa plece din camera de hotel cu un gust amar, ci te va bucura sa revina ori de cate ori va avea nevoie, atat de unul singur, cat si in compania celor dragi. De aceea te indemnam sa alegi cu atentie cele mai bune produse pentru hoteluri si accesorii dedicate pentru camera acestora, astfel incat sa creati o relatie stransa de reciprocitate. Iar daca nu ai foarte multa experienta in domeniu si crezi ca e loc de mai bine sau poate-ti doresti sa investesti si sa schimbi conditia actuala a hotelului, iti vom veni in ajutor cu cateva mici trucuri privind alegerea celor mai bune accesorii pentru hotel.

Cum alegi accesoriile pentru camera de hotel

  • Orienteaza-te catre un furnizor unic

Chiar daca pentru a gasi intreaga materie prima ce s-ar putea dovedi a fi utila si respectiv, gasirea unui furnizor de incredere care sa-ti ofere produse variate in regim engros poate fi un lucru de durata si o adevarata provocare, alegand cel mai bun furnizor vei avea garantia unei colaborari de durata si a celor mai calitative produse. Noi iti recomandam acest furnizor de cosmetice hoteliere care-ti vine in ajutor cu produse vaste, pentru toate nevoile si dorintele tale si cele ale clientilor, si care detine un portofoliu vast la cele mai accesibile preturi.

  • Anticipeaza nevoile clientilor

Desi acest lucru poate fi si mai provocator, dar si mai dificil, orice client va fi extrem de fericit in incercarea de a-i anticipa dorintele. Poti opta pentru crearea unui formular anticipat care sa faca referire la obiceiurile de trai astfel incat sa stabilesti cu exactitate produsele potrivite.

Ori le poti pune la dispozitie diferite produse si modele (cel putin doua optiuni) astfel incat sa o aleaga pe cea mai potrivita. De exemplu, puteti anticipia confortul clientilor prin achizitionarea si oferirea de prosoape si halate hotel din bumbac, de care sigur se vor folosi atunci cand isi vor face igiena personala.

  • Ofera accesorii personalizate

Adesea cand clientii inchiriaza o camera dubla fara a cunoaste foarte multe date, sansele ca viitorii clienti sa fie reprezentati de un cuplu sunt foarte mari, ceea ce inseamna ca din camera de hotel n-ar trebui sa lipseasca nici accesorii pentru el, dar nici cele pentru ea. De altfel, doamnelor le poti pune la dispozitie pe langa lucrurile uzuale si dischete demachiante, chiar o sticla propriu zisa de demachiant sau servetele umede, o pila de unghii, poate un gel de ras ori o mini trusa de cusut. Suntem ferm convinsi ca cel putin un client va realiza ca a avut un moment mult prea entuziasmant si ca si-a uitat o parte din esentiale acasa. Asa ca iti va fi mai mult decat recunoscator ca va gasi intreg necesarul la tine in hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *