0

Obtinere asigurare auto online, rapid si simplu!

rca_auto_01590200

Un aspect foarte important in ceea ce priveste actele auto, este legat de asigurarea obligatorie, cunoscut si ca RCA. De foarte multe ori uitam sa mai verificat valabilitatea acesteia, in special in cazul asigurarilor pe 6 luni sau un an, cand perioada este destul de lunga si in majoritatea cazurilor, nu din rea credinta, uitam.

In acest fel suntem opriti de organele competente pentru un control de rutina, moment in care suntem informati ca asigurarea RCA este expirata si bineinteles vom fi sanctionat. Amenda este cuprinsa intre 1000 si 2000 de lei, se vor retine placutele de inmnatriculare si talonul iar acestea vor putea fi recuperate numai in momentul in care veti face dovada unei polite RCA valabile si a platii amenzii.

De curand am fost plecat intr-o vacanta timp de doua saptamani, fara masina personala pe care am lasat-o in curte acasa. La intoarcerea din vacanta am scos masina la o tura pentru a o dezmortii, fara nici un gand as putea avea ceva neinregula la acte. Dupa o plimbare buna de cativa zeci de km, cand mai aveam doar 2 minute pana acasa am fost oprit de politie pentru o verificare de rutina. Toate bune, am scos permisul, buletinul, certificatul de inmatriculare si asigurarea.

Dupa verificarea actelor, agentul de politie se intoarce la geamul masinii, singurele cuvinte pe care le-a pronuntat fiind “Mai aveti si alta asigurare?”, moment in care mi s-au inmuiat picioarele stiind ce sanctiuni sunt prevazute de lege in acest caz. Asigurarea imi era expirata inca din prima zi a concediului, deci de fix 2 saptamani. M-am scuzat politicos si i-am explicat agentului de politie care a fost situatia, adevarul, stiind ca oricum nu am cum sa scap. Acesta s-a intors la autospeciala de politie iar dupa minute bune de asteptare, dansul s-a intors la mine spunandu-mi ca ma iarta de aceasta data, fapt care este ilegal, dar urmatoarea destinatie sa fie direct acasa unde sa pot lasa masina iar a doua zi la prima ora sa imi reinnoiesc asiguarea auto.

I-am multumit agentului de politie, promitandu-i lui dar mai ales mie, ca nu se va mai repeta si ca data viitoare o sa fiu mult mai atent cu actele. Astfel cum am ajuns acasa, am aprins laptop-ul si am cautat rca online, pentru ca timpul nu imi permitea sa mai astepti la cozi la un broker de asigurari.

In acest fel i-am descoperit pe cei de la Rca-auto.ro, firma de asigurari care se ocupa cu innoirea politelor rca prin intermediul online, simplu si rapid in doar cateva minute. Nici nu am stat pe ganduri, am calculat asigurarea direct pe site, dupa ca mi-am ales cea mai avantajoasa oferta pentru mine si spre norocul meu, a doua zi am fost sunat de catre curierul care urma sa imi aduca asigurarea.

Sunt extrem de multumit de serviciile celor de la Rca-auto.ro, datorita preturilor avantajoase dar si modului foarte rapid in care s-au desfasurat lucrurile. Recomand cu toata increderea tuturor celor care au nevoie sa isi reinnoiasca asigurarea RCA intr-un timp cat mai scurt dar si la un pret relativ mic in comparatie cu alte firme sau brokeri de asigurari iar de acum inainte numai la acestia o sa imi fac asigurarea si cu siguranta din timp pentru a evita o situatie precum cea de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *