0

Un mic ghid pentru a alege o  baterie dus perfecta

Probabil cu totii cunoastem acea senzatie cand dupa o zi lunga de lucru la birou tot ceea ce ne dorim sa facem este sa avem parte de o baie fierbinte in vana de acasa. Poate cu putin ulei de lavanda, niste lumanari si o muzica buna in fundal. Reteta perfecta pentru relaxare. Insa ce poate strica acest moment romantic?

O baterie dus care nu functioneaza cum trebuie, cu care va trebui sa te chinui, sau merge prea tare, sau nu prinde apa calda cum trebuie, nu sta reglajul samd. Poti evita insa aceste momente daca alegi din start o baterie dus corespunzatoare.

Insa cum poti sa stii daca alegerea pe care o vei face va fi cea mai buna? Sunt o multime de factori de luat in considerare si vom vorbi despre fiecare din ele in parte:

Presiunea apei

Pentru a obtine presiunea maxima pe care o baterie dus o poate oferi, este esential sa alegi din start produse calitative, care vor putea performa la eficienta maxima. Ca si o mica regula de baza, gandeste-te ca orice baterie care vine fixata in perete va avea nevoie de o presiune mai ridicata pentru a functiona corespunzator. De asemenea, o baterie care are un singur maner va avea nevoie de o presiune mai ridicata decat o baterie dus cu doua manere. Inainte de a alege, verifica mereu daca bateria aleasa de tine este potrivita pentru sistemul din baia ta, pentru a nu risca sa astepti ore in sir ca vana ta sa se umple cu apa.

Nu uita sa verifici gaurile

Poate suna amuzant la prima vedere, insa daca nu cumperi o baterie dus care sa corespunda la sistemul de gauri deja existent, vei avea o problema. Trebuie sa ai in vedere ca uneori datul de gauri pentru a face o baterie sa se potriveasca nu este posibil, astfel, mai bine fii atent din start.

Stilul

Nu poti sa neglijezi nici lookul pe care noua ta baterie dus il va avea. Trebuie sa ai in vedere ca orice incapere din cadrul locuintei tale va avea un punct de focus. Tine de tine care vrei sa fie acest punct de focus, insa in cadrul bailor, de multe ori o baterie de dus sau de chiuveta poate atrage privirile. Si fii atent de asemenea, pentru a nu te trezi ca bateria de dus nu este la fel cu cea de la chiuveta. Poti opta pentru un stil traditional, cu mici finisaje din ceramica, ce sa te duca cu gandul la anii ce au trecut deja si la un stil clasic de incapere. Poti alege un stil contemporan, care sa aiba finisaje minimaliste, linii clare si geometrice.

Materialul

In ultima instanta nu poti neglija nici materialul din care e facuta bateria. Aici calitatea isi va spune cu adevarat cuvantul. Poti opta pentru o alama cunoscuta pentru soliditate si pentru rezistenta la coroziune. De asemenea, materialul nu contine nici un fel de impuritati, astfel ca apa nu va avea un gust diferit. Poti alege ceramica, care este cea mai populara optiune din cauza durabilitatii sale extrem de ridicate.

Oricare ar fi alegerea care se potriveste cel mai bine cu ideea ta de baie si stil, nu uita sa pui mereu calitatea pe primul plan. Din acest motiv, iti recomandam sa apelezi cu caldura la produsele oferite de baterii-lux.ro. pentru orice alte detalii suplimentare, ii poti contacta direct la numarul 0721482872!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *