0

Vrei sa cumperi o baterie lavoar? Iata ce optiuni ai: top 3 criterii pentru cumparaturi

O baterie lavoar este usor de gasit, insa calitatea acesteia nu e la fel de simplu de recunoscut. Multi dintre cumparatori se ghideaza dupa criteriul pretului, care nu este suficient pentru a recunoaste sau nega calitatea unui produs din industria de instalatii si obiecte sanitare.

Atunci cand vrei sa iti utilezi corespunzator baia, o baterie lavoar trebuie aleasa cu atentie, fiind un element functional de baza din aceasta incapere. Pana si aspectul design-ului va fi unul pe lista ta de prioritati, intrucat vei dori sa ii conferi baii tale imaginea unui tot unitar. Atunci cand pornesti in cautarea unei baterii lavoar, vei fi intampinat de o oferta diversa.

Dupa ce criterii alegi o baterie lavoar? Iata un top 3 util pentru tine!

 

Cum alegem o baterie lavoar?

 

  1. Alege o baterie lavoar dupa tipul de producator

Daca intervalul de pret nu este in mod obligatoriu un semnal al nivelului de calitate pe care il are un anumit produs, atunci numele producatorului este. Cele mai mari nume de referinta in industria instalatiilor si a obiectelor sanitare sunt atat de populare, incat clientii le disting si le recunosc fara a mai avea nevoie de un proces de research. Un astfel de producator, precum Grohe, isi va mentine intotdeauna standardele ridicate, pentru a raspunde nevoilor cumparatorilor. Garantia promisiunii de brand pe care o ofera Grohe este si garantia calitatii pentru o baterie lavoar. Elementul diferentiator pentru aceasta gama de produse Grohe este tehnologia moderna si inovativa, pe care a reusit sa o transforme in functionalitati concrete.

SpeedClean, AquaDimmer, Cooltouch, Silkmove, Starlight, TurboStat, Ecojoy, move ES, SafeStop sunt nume ale tehnologiilor pe care Grohe le-a transformat in functionalitatile pe care le are o baterie lavoar moderna, de ultima generatie. Un astfel de produs iti va oferi o experienta placuta de spalare a mainilor, igiena corespunzatoare, dar si un proces de ingrijire si de curatare ce nu va necesita efort din partea ta. Sfat: urmareste ofertele promotionale si reducerile de sezon, daca nu ai suficient buget pentru a achizitiona o baterie lavoar Grohe de calitate superioara. Costurile se vor amortiza mai repede decat ai fi crezut, iar tu vei avea in locuinta cel mai modern si performant produs de pe piata si garantia calitatii.

 

  1. Alege o baterie lavoar dupa tipul de montare

Este foarte important ca atunci cand mergi sa cauti o baterie lavoar, sa ai in minte exact imaginea unitara a ansamblului de elemente din baia ta. Trebuie sa ai deja un preview asupra locului si a modului in care va fi montata viitoarea baterie lavoar pe care o achizitionezi, pentru ca este unul dintre criteriile de pe lista de cumparaturi. Bateriile sunt construite divers, in functie de tipul de montare. In cele mai frecvente cazuri, se opteaza pentru o baterie lavoar care se monteaza pe lavoar, dar exista si alte optiuni: pe perete, de exemplu.

 

Alege o baterie lavoar perfecta

Dupa ce ai bifat criteriile ce tin de functionalitatea pe care o are o baterie lavoar, e timpul sa te uiti si la zona de design. Ca in orice baie moderna, decorul trebuie sa fie unul unitar, iar piesele compatibile intre ele. O baterie lavoar moderna se adapteaza cu usurinta intr-un decor care imprima acest stil inovator.

Bifeaza toate criteriile si raspunde-ti tuturor asteptarilor cu o baterie lavoar de la baterii-lux.ro. Cele mai inovative si mai calitative produse te asteapta la baterii-lux.ro, la distanta de un click. Bateria ta e acolo!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *