0

Sisteme pentru prevenirea si stingerea incendiilor de la Securitatepsi.ro!

 

Siguranta atunci cand vorbim despre locul de munca, este extrem de importanta indiferent de situatie si orice alte imprejurari,  si trebuie sa ne luam toate masurile necesare astfel incat sa putem avea garantia ca viata noastra si a celor din jur nu este pusa in pericol.

In interiorul cladirilor trebuie indeplinite tot felul de norme de siguranta, iar pe langa acestea, o solutie perfecta pentru un plus de liniste, o reprezinta instalatiile de stingere a incendiilor. Echiparea si dotarea tehnica minima obligatorie a constructiilor si instalatiilor cu sisteme si instalatii de stingere a incendiilor, trebuie sa corespunda normativelor si reglementarilor specifice, indeplinind principiile si cerintele din normele generale de aparare impotriva incendiilor.

Securitatepsi.ro poate reprezenta solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra, fiind vorba despre o firma autorizata montaj hidranti, recunoscuta pentru performante, dar si pentru sistemele foarte eficiente. Serviciile lor de instalare hidranti se impart in doua categorii:

-instalatie hidranti exteriori

-instalatie hidranti interiori

In plus, pe langa instalatiile de hidranti, cei de la Securitatepsi.ro va pot ajuta si cu instalatii sprinklere de cea mai buna calitate. Acestea au bineinteles scopul de a detecta si stinge incendiul sau cel putin de a il acoperi astfel incat o eventuala extindere sa nu poata fi realizata pana ce stingerea se va face cu ajutorul altor mijloace fie ale cladirii, fie de catre pompieri. In plus, un sistem de sprinklere are si scopul de a da o alarma astfel incat autoritatile sa fie informate despre un potential pericol.

Personal, recomand din proprie experienta sistemele de sprinklere, hidranti si nu numai, ale celor de la Securitatepsi.ro, precum si serviciile oferite. Nu cu mult timp in urma am apelat la serviciile acestora pentru o cladirea pe care o detin in care isi desfasoara activitatea o firma de birouri si sunt extreme de multumit de aceasta achizitie. Cei de la Securitatepsi.ro au reusit sa se ocupe atat de instalarea hidrantilor pentru exterior si interior cat si de instalatiile de stingere cu sprinklere plus toate autorizatiile necesare ceea ce a fost perfect fiind destul de presat de timp datorita faptului ca urma ca cladirea sa fie supusa unui control, in cazul caruia nu a fost gasita nici un fel de neregula. In plus, inainte de toate aceste operatini am beneficia de toata consultanta PSI necesara, in care mi-au fost comunicate toate informatiile necesare despre toate operatiunile care urmau a fi realizate, precum si despre serviciile de care urma sa beneficiez.

Toate detaliile despre serviciile Securitatepsi.ro, instalatiile de sprinklere, hidranti si asa mai departe precum si obligatiile din punct de vedere legislativ pe care le aveti sau nu, va sunt puse la dispozitie pe site-ul acestora la numai un simplu click distanta. De asemenea, sa respectati legea este esential, indiferent de tara in care va aflati. Legile in vigoare trebuie respectate mai ales cand vine vorba de protectia la locul de munca si de aceea, mai toate firmele au instalate astfel de sisteme pentru stingerea incendiilor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *