1

Agende personalizate pentru companii – Tipografia Global Print

În lumea aglomerată de astăzi, nu este neapărat produsul său serviciul care face ca o companie să iasă în evidență, ci povestea ei. Cu o tipografie de calitate precum Global Print puteţi fae ca obiectele simple să fie personalizate și transformate în comunicatori puternici.

Realizarea unui eveniment mai memorabil, recompensarea clienților de top sau susținerea unei campanii de PR sunt doar câteva dintre motivele pentru care companiile aleg să creeze agende personalizate.

O marcă este concepută pentru a avea un simţ unic clasic contemporan. O agendă personalizată este legată de valori precum imaginația, memoria și identitatea personală. Alegerea să lucraţi cu o tipografie pentru a crea un proiect personalizat de comunicare pentru compania dvs. va fi cea mai bună alegere.

topo-3

Alegeți obiectul pe care doriți să-l personalizați din gama de opțiuni disponibile – agende personalizate în toate culorile și mărimile. Apoi, decideți cum să aplicați identitatea corporativă. În cele din urmă, surprindeți destinatarii dvs. Singura limită la crearea unei agende personalizate este imaginația.

Pe o agendă personalizată vă puteţi adăuga logo-ul companiei, puteţi avea pagini personalizate şi sa finalizați cu inițialele individuale. Astfel, urmăriți cum o agendă devine propriul dvs ambasador de brand.

Există posibilități nesfârșite disponibile pentru dvs. atunci când vine vorba de agende personalizate. Efectuate corect de către o tipografie bună, ar putea fi darul corporativ pe care îl vor utiliza clienții în fiecare zi.

Componenta principală a fiecărei afaceri de succes este managementul timpului și planificarea. Agendele personalizate reprezintă un avantaj perfect pentru optimizarea succesului în cariera corporativă. O agendă personalizată va avea atât de multe utilizări pentru afacerea dvs., încât probabil veți avea nevoie de mai mult de una.

Pentru dvs., fie că sunteți antreprenor, fie că doriți să aveți propria dvs. marcă, o agendă personalizată vă va face să vă simțiți mândru la întâlniri. Veți impresiona cu profesionalismul şi calitatea agendei personalizate. Și mai mult decât atât, veți obține o utilizare multiplă a agendei. Luarea de notiţe pe hârtie este cunoscută pentru a ne ajuta să ne creștem creativitatea, să ne menținem obiectivele și să reducem stresul, deoarece ne străduim să ne gândim şi să facem lista noastră de lucru.

În ceea ce privește moralul angajaților, agendele personalizate sunt cele mai bune pentru angajaţii noi sau pentru a începe noul an gata pentru o muncă grea și distracție plăcută.

Agendele personalizate sunt atât de importante pentru a lua notițe la întâlniri, convorbiri telefonice și pentru a ajuta oamenii să-și planifice și să-și gestioneze sarcinile zilnice de lucru. Având o agendă personalizată pe birouri, se va lega și branding-ul companiei pentru toți cei care vizitează compania.

O agendă personalizată face, de asemenea, un produs promoțional excelent pentru afacerea dvs. Dacă vă gândiți să dați ceva tangibil furnizorilor, partenerilor sau clienților, atunci o agendă personalizată este o idee grozavă.

Agendele personalizate care conțin mesaje de branding și/sau mesaje și nume personalizate pot avea un impact real și vă asigură că afacerea dvs. va rămâne în mintea tuturor, deoarece majoritatea agendelor vor fi utilizate de către oameni.

Comparați agenda personalizată cu o carte de vizită sau cu o broșură care va fi mai folositoare. Este atât de ușor să vă creați agende personalizate cu ajutorul unei tipografii – Global Print, alegeți culorile, stilurile și fonturile care se potrivesc perfect afacerii dvs.

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *