0

Vreau sa fac scoala de soferi, ce instructor imi recomanzi?

In ultima vreme multe persoana ma intreaba ce scoala de soferi si instructor le recomand pentru a obtine permisul de conducere si tot timpul le raspund ca habar nu am. Acum 11 ani in urma cand mi-am luat categoria B lucrurile erau un pic altfel pentru ca atunci era la moda sa ai un business in domeniul asta si se cam bateau pe calitate. Intre timp pretul s-a triplat iar de la masina pe care am facut eu, o dacia 1300 pana in prezent unde sunt Peugeot 207, Mini Cooper, BMW Seria 1, Audi A4 si alte rachete din astea lucrurile s-au schimbat foarte mult.

Dupa parerea mea in alegerile astea trebuie tinut cont de mai multe aspecte, de exemplu atunci cand alegi instructorul. In primul rand ai grija sa fie autorizat si sa nu te trezesti cu surprize mai tarziu dupa ce ai platit si trebuie sa dai examenul pentru permis, trebuie sa fie un om cu rabdare, sa-ti explice fiecare lucru in parte si mai ales sa te faca sa intelegi greselile pe care le faci. Pe langa asta e bine sa te interesezi de la alti clienti de ai lui sa vezi cam cati din acestia au trecut examenul practic macar din primele doua incercari, parerea mea daca 70% din acestia au trecut, inseamna ca e un instructor bun.

De multe ori si elevii acestora sunt mai lenesi si nu invata, de exemplu e bine ca din timp sa faci chestionare auto de la aceasta adresa, ca atunci cand dai examenul scris sa fii pregatit, aici nu merge cu trasul cu ochiul la cel de langa pentru ca e un lucru important, a avea permis de conducere implica multe responsabilitati, incluzand atat viata ta cat si a celorlalti participanti la trafic. In decizia alegerii instructorului mai conteaza foarte mult experienta si atitudinea lui, un om intelegator si rabdator altfel stie sa explice cum sta treaba cu volanul si semnele de circulatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *