0

Cat de importante sunt chestionarele auto

In ceea ce ma priveste, pe toata periaoda in care eram inscris la scoala de soferi am avut mari emotii atat pentru examenul teoretic, cat si pentru cel practic. Insa sincer, daca stau sa ma gandesc, examenul de teorie, a fost cea mai mare provocare pentru mine, deoarece nu gaseam nici un sfat palpabil pentru a-l promova fara prea multe batai de cap.

Intr-un final, a trecut si acest moment dificil, cu un succes bineinteles, insa in urma acestei perioade am invatat foarte multe lucururi, si nu neaparat strict pe partea de teorie in ceea ce consta conducerera masinilor pe drumurile publice. Astfel, tot ceea ce am invatat despre cum poti trece cu brio peste acest examen, am explicat in randurile urmatoare, in asa fel incat aceste sfaturi sa iti fie si tie cat mai utile si practice.

Sfaturi pentru a trece cu bine peste examenul auto

Un prim sfat important pe care vi-l pot da, este sa va axati pe a rezolva toate acele chestionare auto pe care le ai la dispozitie, deoarece ele au un rol mai mult decat important. In felul acesta, indiferent care iti va pica la examen nu vei avea probleme in rezolvarea sa si chiar daca l-ai parcurs doar o singura data, macar ai habar de cerinta.

Pe locul secund ca si sfat, iti recomand sa fii foarte atent la intrebarile grele si care necesita un timp mai indelungat de gandire. Este foarte important asadar ca in momentul in care acestea sunt rezolvate sa te axezi strict pe logica lor, deoarece  iti va fi mult mai usor sa le ti minte, chiar daca nu le-ai parcurs de foarte multe ori.

Probabil orice persoana are in vedere faptul ca fara repetitie nimic nu se poate realiza, iar in cazul nostru aceasta afirmatie este mai mult decat adevarata deoarece niciodata nu vei putea promova examenul auto daca te rezumi la a rezolva doar cateva teste auto sau sa te uiti peste ele. De aceea, cea mai buna varianta, desi sunt multe, este sa le rezolvi pe toate de cel putin doua ori. Spre exemplu, eu le-am parcurs de patru ori, absolut toate, iar asta s-a putut observa in timpul scurt pe care l-am scos la examen si in intrebarile gresite, care au fost zero.

Concluzie

Chiar daca la o prima vedere pare a fi o munca foarte mare si grea, pe o perioada foarte lunga de timp, incearca sa iti faci o viziune de ansamblu si sa iti imaginezi cat de bine te vei simti dupa ce vei avea permisul in buzunar, si asta cu doar cateva ore pe zi, timp de o luna. De aceea, iti recomand sa respecti absolut fiecare recomandare pe care ti-am facut-o putin mai sus si sa profiti de beneficiile acestora.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *